Årets första rumpsmäll

siennafin
Blev ni lurade på första April? Det blev jag – av en häst. Problemet med underlaget/isen just nu är att det inte går att longera unghästarna som jag vanligtvis gör en stund innan jag sitter upp, speciellt Sienna har mycket spring i benen och studsar gärna omkring ett bra tag när hon kommer ut i lina. Ledde runt henne ett varv efter att ha spänt sadelgjorden och sen tog jag mig upp i sadeln för att skritta lite. Gör halt och hon står lugnt och sänker huvudet som för att klia sig på benet eller liknande så jag släpper efter på tyglarna – men det var inte alls hennes plan, hon tog chansen och sätter huvudet mellan frambenen och studsar iväg jämfota som en kanin tills jag flyger över huvudet haha. Önskar jag haft det på film! Bara att kliva upp igen och det gick bättre efter. Dagen efter hade jag dock lite svårt att sitta så jag märkte vilken kroppsdel som landat först.

barack
På tal om Aprilskämt, jag la upp en bild på en risig barack och skrev att jag var så lycklig över att bli sambo i vårt hus vi köpt. Trodde ingen skulle ta det seriöst men eftersom vissa har gjort det och frågat om inflyttning kan jag ju meddela att det var ett dåligt skämt, jag ska inte bo i en barack! Haha jag är ledsen, ni får komma på inflyttningsfest någon gång i framtiden i stället.

2 reaktion på “Årets första rumpsmäll

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *