Att köpa häst hos oss

minette

Älskar verkligen när man sålt en häst och det verkligen klickar med den nya ägaren. Det känns inte ens jobbigt då, bara roligt. Jag tycker det är jätteroligt att höra hur det går med hästar vi haft hemma hos oss från sina nya hem, både i vardagen och på tävlingsbanan.
Ovan på bild ser ni Rindi, som fick ett superhem och blir behandlad som en princessa.
HÄR kan ni läsa deras egen berättelse om hur köpet gick till!

5 reaktion på “Att köpa häst hos oss

 1. evie

  Vad fint att kunna känna så 🙂 också trevligt med försäljare som är engagerade och måna om hästar de tar fram och säljer 🙂

  Svara
 2. Emily

  Jag blir både ledsen och glad när jag ser bilder på Rindi, för hon påminner så väldigt mycket om min Lindy, som tyvärr inte finns mer. Det är skrämmande så lika de är på vissa bilder.
  Hon verkar vara en urmysig ponny. En sån jag hoppas hitta till min dotter framöver.

  Svara
 3. Ulrika Backman

  Vi som köpte Rindi brukar försöka skicka mms både till säljarna Linda&Lamia samt uppfödaren från tävlingar när Rindi varit placerad. Nåt brev och mail har det också blivit. Jag hoppas och tror att det uppskattas att få lite uppdateringar hur det går med ponnyn 🙂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *