Att veta när man ska ge sig

Idag borde jag följt min plan – skola, stall och sen hem och plugga inför morgondagens prov.
Istället stannar jag på OKQ8 på vägen hem och när jag går ut ser jag någon idiot som parkerat sin bil mitt i infarten till macken. Förbannar puckot lite i tankarna innan jag går mot min bil – som är borta! Kollar runt och inser att det är MIN bil som blockerar infarten. Jag har alltså glömt att sätta i handbromsen och bilen passade på att rulla iväg en bra bit baklänges under tiden jag var inomhus. Blev rätt nöjd över min bil som hade vett att stanna på ett säkert ställe istället för att fortsätta ut på vägen eller E4, hen är inte dum hen!

Kommer hem och bestämmer mig för att pluggandet får vänta en timme – istället ska jag skriva lite seriösa mail om både skola och jobb. För att göra det extra seriöst tar jag bort signaturen som automatiskt kommer med i mina mail, trodde jag. I efterhand märker jag att jag signerat alla mail med mitt namn och halva bloggadressen, ias.se….. Klickar på länken som går till.. International AIDS Society. Efter en kvarts ångest med tankar om att skicka ett nytt mail till alla som mottagit det första med något liknande ”Hej, förresten – ignorera min signatur, det blev fel, jag har inte AIDS!” beslutade jag mig för att gå vidare med livet och hoppas att ingen klickar på länken. 
Hur räddar man sig smidigt ur den situationen liksom!? Haha åh.

Nu ger jag mig för dagen och gör som planerat, ny dag och nya klanterier får vänta tills imorgon!

dante

6 reaktion på “Att veta när man ska ge sig

  1. evie

    Hahaha, klassiker med bilen! Gjorde samma sak i vintras men då inför publik. Ställde bilen, gick ur och hästägaren tittar på mig med stora ögon och bara ”Evelina, din bil!” uhm tänker jag., vänder mig om och ser hur pärlan rullar i väg… tog som tur var stopp i en snödriva haha.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *