Bästa 130 starten!! + bilder

Igår hoppade vi även en nationell 130. Tyckte det var väääldigt maxat då jag gick banan, speciellt hinder nummer 6 – det var typ den fetaste oxern jag hoppat. Jag bestämde mig för att ta långa vägar och satsa på en felfri runda.

Av någon puckad anledning ändrade jag min plan och fick för mig att svänga innanför till hinder nummer 2 precis innan startsignal eftersom ”det är ju bara ett räcke och inte så högt…”

Fick denna reaktion:
Jag – Här svänger vi snävt!
Ubbe – Va? Här? På riktigt? *saktar av*
Jag – Här kommer hindret, nu hoppar vi!
Ubbe – Fortfarande, va? Seriöst? Vad vill du? Nej…Okej…Nej…. *tvärnit mitt inne i hindret*

Efter det seglar han felfritt över hela banan. 3 kombination, 2 kombination, vattenmatta, oxrar, swish swish swish rör inte en enda bom.
Stoppet var definitivt 215% mitt fel, förstår inte varför jag ändrade min plan och jag var rätt irriterad på mig själv eftersom resten av banan gick så bra.

Jag är i alla fall jättenöjd med hästen, fick dessa fina bilder skickade av Matilda vars blogg ni hittar på matildawaringstam.blogg.se

ubbe130

ubbe13000

Dör lite av bildern på oxern, en ny favoritbild tror jag? Ååååå i love this horse. Han är så fin fin fin och bra. Kommer ni ihåg 2011 då han debuterade på hoppbanan och vi fick höra hur galen han var och att han aldrig skulle bli en hopphäst? Det var tider!

En reaktion på “Bästa 130 starten!! + bilder

  1. Matilda

    Sjukt kul! Grattis. Oxerbilden är kanonfin.

    By the way så är ridhus såklart bra, vill ju inte vara utan men det är så JÄVLA oinspirerande. 😉

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *