Bildbomb – Best of Hugo!

Idag var en person jag inte nämner i namn i stallet, och sa dom förbjudna orden – Hugo är inte speciellt snygg. Så därför gjorde jag en liten ”best of” för att ni ska få känna Hugo lite bättre, han kanske inte är den exteriört vackraste hästen – men han är kuuuung! 😉21 reaktion på “Bildbomb – Best of Hugo!

 1. Anonym

  Jag bara älskar din Hugo å hade han vart till salu hade du haft en köpare på en milli sekund:)
  Men jag måste fråga vad är planen för honom? Ska han visas? Behålla honom som hingst tillsvidare? Rida in sj?

  Svara
 2. Anonym

  Skojar du eller?? Han har ju sådan utstrålning!! JAg tycker han är hur fin som helst, och han kommer bli snyggast av alla när han är vuxen det syns!

  Svara
 3. Visk.

  Hej! Du verkar gilla hästar som har en del egen vilja, och som antingen är lite halvlata eller som kan bli ganska starka i munnen. Den där skäcken ser ut att ha väldigt mycket egen vilja, och kan nog vara lite skeptisk och ifrågasättande. Samtidigt är han snäll, så länge man inte kräver jättemycket. Eller?
  Det finns en mörkbrun häst också som jag tror att du äger (har inte läst bloggen haha, bara kollat bilder) som har lite samma uttryck i ansiktet som din skäck. Har du tänkt på det någon gång? Det är ganska intressant, är de lika i personligheten också? Svara gärna här på bloggen eller till min mejl!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *