BLOGGTÄVLING! – Kingsland benlindor

Eftersom jag har mina ljusa stunder tänkte jag att någon annan också kan få glädjas över ett 4-pack Kingslandlindor. Jag har likadana själv, och fick dessutom stallbandage i samma märke i julklapp och är supernöjd!

Lindorna ni kan vinna är Svarta, och är 50/50 fleece/elastiska.

Så, för att tävla:
1. Spara bilden ovan, lägg upp den på din blogg/bilddagbok och LÄNKA hit.
2. Skriv en kommentar till det här inlägget som innehåller följande;
– Länk till ditt inlägg
– Vad du vill läsa mer om i bloggen, t.ex. tips på kategori eller ämnen.

Gör ni punkt 2 noga och tänker till lite blir bloggen roligare för alla, så fundera ordentligt! 🙂

Tävlingen avslutas 1 April 2011.

153 reaktion på “BLOGGTÄVLING! – Kingsland benlindor

 1. Ulrika

  Jag är med och tävlar och skulle mer än gärna vela se mer träningstips i både hoppning och dressyren men kanske även någon övning på marken! Det hade verkligen uppskattats! Hade även varit kul att få lite tips på eller få veta hur DU tränar för att hålla dig i form för att klara av ridsporten! Tycker du annars har det mesta i din blogg. Kanske hade varit kul ifall du uppdaterade lite mer om ''dagens matching''. Hoppas du har en bra fortsatt kväll! 🙂

  Här är länken till inlägget: http://ponnyullis.blogg.se/2011/february/bloggtavling-1.html

  /Ulrika/ponnyullis

  Svara
 2. Camilla Persson

  Sv: Hittade några i ungefär samma bruna jag ville ha hos My One men upptäckte nu att de va snustorra! Massa sprickor i ytterskicket efter första användningen, men man får väl vad man betalar för när de kostade 50 spänn 😛

  Svara
 3. Sandras Riddagbok

  Jag skulle jättegärna se en kategori "Unghäst" där du snackar om hur du jobbar med allt från att vänja hästen vid träns till galoppskänkel. Eller berätta lite om ett problem som uppstått längs vägen och hur du löst det! 🙂 Allmänt tänk kring inridning, inhoppning: vad du tycker är viktigt att lägga fokus på. Gärna bjuda in så att folk kan diskutera och komma med input via kommentarsfältet.

  Det vore också väldigt kul att få se bilder på hästmagarna som växer just nu lite då och då samt vilka du tycker är dina styrkor/svagheter inom ridningen 🙂

  Här finns tävlingsinlägget:
  http://sandrasriddagbok.blogg.se/2011/february/jag-vill-vinna-ett-par-lindor-fran-kingsland.html

  Svara
 4. Maja

  1. Jag är gärna med, här är länken hos mig! 🙂 http://maaija.blogg.se/2011/february/tavling-5.html

  2. Någonting som jag gärna läser om på andra hästbloggar, det är tips och träning i alla dess former. Man lär sig alltid något nytt man kan använda sig själv av! Och vad jag har förstått det som jobbar du mycket med unghästar? Sånt är ju skitkul att läsa om! Liksom hur du gör för att lära hästarna vissa saker, och även med- och motgångar. För alla hästägare så är det inte en dans på rosor!
  Lycka till med hästarna! 🙂

  Svara
 5. Olivia Gustavsson

  Här är min länk där jag har lagt ut bilden + länk hit : http://oliiviiagustavsson.blogg.se/2011/march/jag-ar-med-och-tavlar.html#comment

  Jag tycker det är roligt att man skriver om sina egna åsikter om saker och ting. Inte om olika bloggar hur dem är eftersom det inte är schyst men bara åsikter om typ utrsutning. Även roligt med mycket bilder och tips på hoppbanor eller bra övningar. 🙂 SKulle även vara roligt att läsa lite mer om dig i detalj och ditt hästintresse och så 🙂

  Svara
 6. Emilia Norin

  Jag vill vara med 😀
  Jag lägger upp bilden och länkningen på min blogg 😉
  Jag vet inte vad du ska ändra på riktigt ^o)
  Jag tycker att den är bra som den är 😀
  Det är andra gången jag är inne på din blogg 🙂

  Svara
 7. Anonym

  Jag är med!:)
  http://otroligahast.devote.se/blogs/8479277/taevlar-om-benlindor.htm

  Jag skulle gärna se typ Hiss/diss, eller dagens outfit för det är faktikst jättekul att läsa! Och så vill jag gärna se fler tips(kanske filmer också?:D) för lite svårhanterade och heta hästar, som t.ex unghästar, efter som att du föder upp hästar!:) Och så typ "dagens träningspass" så man får reda på hur du arbetar med dina hästar vilket är jätteintressant! Skulle va kul att då veta mer om uppfödning.

  Svara
 8. Tove - Ridsport & Foto

  Det är alltid kul att se videos från träningar och tävlingar, men då måste man förstås tävla och träna regelbundet 😉 Men annars tycker jag att det är kul att läsa om utrustning, vad du tycker om vissa saker samt produktutvärderingar. Skriv gärna lite mer om vad era planer för unghästarna osv är, sånt är alltid trevligt att läsa och oftast väldigt lärorikt.

  http://londoninmyheart.blogg.se/2011/march/fina-priser.html

  Svara
 9. felicia

  går inte att få fram men den finns ute på dagens datum bilddagbok: v-alte-r

  typ veckans matching och skillnads bilder…lite roliga övningar som du har gjort skulle vara kul att se 😀

  Svara
 10. Petra

  Jag vill vara med! 🙂
  Följer dig redan på bloglovin, och har länkat till tävlingen i inlägget 18.3 Tävlingar..

  Skulle vara kul att läsa om hur du rider/tränar dina hästar, vem du tränare för, lite mera tips på utrustning osv. 🙂

  Svara
 11. Amanda

  Jag är med och tävlar!

  Länk: http://liljansson.bilddagboken.se/p/upload.html?year=2011&month=3&day=18&html=1&error=&uploadSuccess=1&oldUpload=1#0

  Jag är alltid intresserad av tips i mängder! Till exempel olika ridövningar, inlägg om hur man kan lugna nerviga/pigga hästar..få energin i handen i stället..tips om vilka bett som är bra, när man ska använda vilka bett osv..så a, många och intressanta tips-inlägg om allt som hör ridningen till hade varit kul å intressant! xP

  Svara
 12. Jennifer

  Kul tävling, självklart är jag med 😀

  Här har jag lagt upp din bild samt länkat till din blogg+tävlingen: http://jenniferbergstrom.blogg.se/2011/march/bloggtavling-5.html#comment

  Jag tycker det är jätteroligt att läsa om alla möjliga sorters tips! Typ ridövningar, produkttips, tränare du rekommenderar, kanske något foder du testat som gjort underverk på någon av dina hästar? Finns massor 🙂

  Sen hade det vart kul att få se alla dina fina hästar i bloggen lite oftare, typ kanske en veckans bild på varje häst eller så 😉

  Håller tummarna nu :D!!

  Svara
 13. Frida ´Fransson

  jag vill vara med! :)http://dressyrteam.blogg.se/2011/march/tavlar.html#comment

  2. Bloggen är jättebra!
  1.tycker att du kan ha fler tävlingar 🙂 inte kanske bara sånna här stora tävlingar, kanske lite tävlingar som man bara vinner en länk på? 🙂
  2.Det hade också varit roligt med ridövningar.
  3.Skriva minnen med dina hästar
  4. skriva varför du just bestämde dig för dom hästarna du har idag
  5.Hiss och diss hade också varit roligt, te.x hästvårds-medel 🙂
  6. det där 15 dagar som många gör, tex. jag 😉
  7. lite bilder från sommaren
  8. filmer 😀
  9. tips på bloggar du läser
  10. skriva om din utrustning, tex. hjälm och sadel, och vf du just valde dom sakerna
  11. tex. 5-10 sanningar om dig själv
  12. skriva lite om dina förra ponnyer/hästar
  jag tycker inte det är något du ska ändra på! Men kanske saker man kan lägga till! 🙂 sa rätt många saker 😉

  Nu hoppas jag att jag har tur!! 😀 vinner aldrig på sånt här 🙁
  mvh/frida fransson i http://dressyrteam.blogg.se

  10.

  Svara
 14. Tina

  Jag är jättegärna med och tävlar om dom supersnygga benlindorna !
  Mitt tips är är att skriva om dig själv och skriva häst tips och lite sånt:)
  De hade jag tyckt varit jättekul att läsa om 😀

  Jag brukar aldrig ha tur med sånnahära tävlingar så jag hoppas det går bättre för mig denhära gången:D

  BDB länk:http://bilddagboken.se/#/p/show.html?id=486770499&diaryname=HjertaTrulsa

  Blogg länk:http://tinakarlsson.blogg.se/?tmp=20143144

  Hoppas du kommer har det så bra 😀

  Svara
 15. Elvira Jansson

  Jag har lagt upp bilden och länk på min bilddagbok som heter ElviraJansson den 20:e mars. Det går tyvärr inte att länka direkt från min bdb 🙁
  Jag skulle vilja att du skrev ännu mer om utrustning och göra egna inlägg om alla ponnyer/hästar du har haft och så 🙂

  Svara
 16. Moa

  Jag vill vara med och tävla:)

  Länk till min blogg är:

  http://moazalar.blogspot.com/2011/03/eftersom-att-jag-gillar-att-tavla-sa-ar.html

  Jag gillar alltid att läsa "åsiktsinlägg" i olika former. Tycker att det är intressant med det mesta i ämnesväg. Det är väldigt spännande att läsa vad andra tycker i ämnet och speciellt roligt är det om det blir debatt kring ett ämne. Dessutom har vi alla olika erfarenheter och kan där med dela med oss av dessa till varandra samt undvika att göra samma misstag. Det kan vara allt ifrån "vanliga debatt-ämnen" så som användningen av skarpa bett till en diskussion kring hur man bäst bör lastträna. Det tycker i alla fall jag är intressant:)

  Svara
 17. Sofiiie.ponnnyakuten

  Hej,
  Grymt bra blogg!
  Jag tycker att din blogg redan e grymt bra, inte så mkt som behöver förbättras xD men att du hissar och dissar olika träns, schabrak etc. och att skriver om olika bett du använder (för- och nackdelar 🙂

  Bilden finns nu på min Facebook http://www.facebook.com/?ref=home#!/wernborg1

  Samt på min blogg som dock inte är offentlig, vill du se att jag publicerat tävliningsbilden så kan du självklart få det, mejla mig så får du blogg adressen! 🙂

  Svara
 18. Erika Carlsson

  Hej, jag heter Erika och jag är med och tävlar!
  min epost (för säkerhetsskull) är: erika.carlsson@bostream.nu
  här är länken till blogginlägget: http://erikacarlsson.blogg.se/2011/march/lamia-bloggtavling.html

  Jag läser din blogg dagligen och hade gärna velat läsa med om Hiss eller Diss, MYCKET bilder är alltid kul att se, på bilderna kan det ju vara ridbilder och outfit bilder, sedan är det kul att också läsa om lite ridövningar du gillar och rider i 🙂

  tack för mig, och nu håller jag tummarna haha!

  Svara
 19. matilda alneberg

  Hej tjejen! Roligt att du lägger upp filmer på dina hästar när du tränar/tävlar. det är ju de som är roligast att titta på tycker jag. och läsa hur det har gått på tävlingar osv.

  Jag är jätte gärna med och tävlar om kingslandslindorna! dom är skit snygga!

  Du skulle kunna ha en kategori där du skriver om hur det gör internationellt i världen för de bästa ryttarna/hästarna ute på tävlingarna. det tror jag skulle uppskattas stort 🙂 för alla som verkligen är hästintresserad vill ju ha koll på vad som händer i världen och med ens kändis möjligtvis. då är det ju bara att klicka sig in på din blogg och kolla updates 🙂 det är något som jag skulle lägga till din blogg på bloglovin för!

  länk till mitt inlägg: http://alnebergg.blogg.se/2011/march/kingsland-benlindor.html#comment

  Kram /Matilda

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *