Changes – Tankar från djupet

Året var 2009 när jag startade min blogg. Vet inte varför egentligen, ville mest ha en för att ”alla andra” hade haha. Från början gav jag inte ut adressen till någon och gjorde bara inlägg med roliga grejer jag ville spara. Och såklart lite häst. Efter några månader upptäckte jag att man kunde se antal besökare, och det var en hel del varje dag. Förstod varken hur dom hittat hit, eller varför, men jag tyckte det var roligt och bestämde mig för att göra det till en ren hästblogg.

I början skrev jag baaaaara hästinlägg. Kände mig dum om jag ville göra ett vardagsinlägg eftersom jag bestämt mig för en ren hästblogg. Ville inte dela med mig av åsikter och tankar bara för att jag ville vara alla till lags och inte uppröra någon. Men så började jag känna att om jag ändå ska skriva flera inlägg om dagen, för andra att läsa, så vill jag faktist vara mig själv här och dela med mig av allt. Så började jag skriva mer öppet om mig själv, bakgrund, diagnoser, ups and downs. Mer shopping, mer resor, mer tankar. Jag är trots allt en stark person som tycker och tänker mycket, om allt haha. Då jag var liten skämdes jag över att ha fina saker, pendla mellan olika länder och att ha bott i Dubai/Abu Dhabi. När kompisar frågade varifrån jag köpt vissa saker ville jag inte säga, och jag dooog när min mamma hämtade mig i skolan med en Jaguar. Jag ville inte sticka ut, alls, och var avundsjuk på alla vanliga ”Svensson” familjer som bodde tillsammans hela familjen och alla älskade alla. Många undrade om min familj, min pappa, min mamma, allt, och jag ville inte att alla skulle veta hur det såg ut – och genom alla år har jag hört hundratals versioner av alla rykten som gått om mig och min bakgrund. Fick höra av klasskompisar hur deras föräldrar berättat om min pappa som var oljeshejk. Va? Var kom det ifrån? Har hört det x antal gånger från olika håll, och nej, fortfarande nej, han är ingen oljeshejk haha.
Jag har en väldigt speciell släkt och ni hör ju bara av min mix (arabfinne som bor i umeå…) att det är lite udda. Men ja. Ni får kanske veta mer en vacker dag! Jag har iaf kommit över min rädsla för att sticka ut. Det är faktist den jag är, och varför ska man göra allt för att vara som alla andra? Världen blir roligare när folk vågar vara sig själva.

Har tänkt fortsätta på den vägen. Om jag ändå ska blogga vill jag att min blogg ska vara 100% mig själv. Både bra och dåliga sidor. Hästarna tar upp stor del av mitt liv, men det finns så mycket annat jag också vill dela med mig av.
Så nu kör jag på en nystart ännu en gång, och nu tänker jag bli ännu mer öppen med allt.  Ännu mer bloggande, ännu mer av ALLT! Vill dela med mig av mer än bara hästlivet i Norrland. Vissa kommer gilla det, andra inte, men sånt är livet 😉


Tycker ni jag är helt ute och cyklar och borde fortsätta med bara häst? haha

12 reaktion på “Changes – Tankar från djupet

 1. Johanna

  Mer av dig skulle vara jättekul, om det skulle uppröra så blir det bara ännu mer intressant;)

  Svara
 2. Evelina - equilina.se

  I fucking LOVE sista bilden, lika rolig varje gång! 😛
  Jag läser sällan vardagsinlägg och aldrig shopping/styling/outfitinlägg (ja, de som handlar om människooutfits alltså, hästoutfits lusläser jag!), jag är nog ovanligt ointresserad av andras liv… Jag läser också uteslutande hästbloggar, vem som fikat med vem och var intresserar mig föga, liksom…
  Men andra uppskattar det säkert, och det är ju bara att hoppa över de inlägg man inte vill läsa! =)

  Svara
 3. Elin

  Du ska göra det som känns bäst för dig. Jag kommer fortsätta läsa i vilket fall 🙂 Heja dig! Och jag håller med föregående talare, sista bilden är så jäkla rolig, skrattar högt varje gång jag ser den! Kör på ditt race och tack för en bra blogg!

  Svara
 4. mona

  Å en sån som jag avundas ditt liv å dina möjligheter! :)men man ska stå för den man ä å va stolt för alla har vi olika förutsättningar å prövningar i livet:)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *