Cloud 9 pethotel, Abu Dhabi

Igår hämtade jag Mike hos veterinären, köpte en snuttefilt till henne och satte mig i hotellets bil på väg till Cloud 9 i Khalifa City.

mike2

Vi hade…ganska…. svårt att hitta det. Vi irrade omkring brandstationen i en halvtimme, och chaffisen hoppade ut för att fråga förbipasserande var det låg. Dock tror jag inte dom förstod vad han menade, jag hörde genom rutan hur han bröt på Indiska och ivrigt frågade efter ”Kadnnan! Kaddnan Petototoel! Kaddnan!”

Till slut fick jag ringa dit och be om utförlig beskrivning.
Första tanken då vi parkerade var – shit, är vi verkligen på rätt ställe? Det var såå fint!

Detta var entrén;
cloud9

Själva ”rummen” var inte speciellt stora, men det var någonstans att sova ifred med mjuk säng och ett litet rum i anslutning med kattlåda. Mat får dom 2ggr om dagen.
mikesroom

mike3

Det fanns personal anställd ENBART för att ta hand om katterna, och dom verkade genuint bry sig om djuren. Här fanns även några katter från Animal Action som väntar på att bli adopterade och få egna hem.

Varje dag får katterna i tur och ordning leka i lekrummet med personalen, eller själv om dom vill. Här fanns alla möjliga sorters leksaker, tunnlar, klätterträd m.m
Dom har till och med TV för katterna med anpassade program, t.ex. med möss som springer omkring och piper. Haha helt sjukt vad dom satsat!
Här ser ni lite av rummet;
playroom playroom1

Här bor Mike fram tills vi reser hem till Sverige i slutet av denna månad, tack för allt stöd och donationer – det betyder allt! Inlägg med detaljer angående ekonomin och Animal Action kommer lite senare idag.

VISST SER DET HÄFTIGT UT!?

8 reaktion på “Cloud 9 pethotel, Abu Dhabi

 1. Matilda

  Helt sjukt vilket engagemang du har Lamia. Fattar inte hur du orkar. Men tycker att du gör ett grymt jobb som hjälper och räddar den där katten. Alla andra blundar men du ser och letar efter djur att hjälpa. En grym egenskap sim många fler skulle ha nytta av att ha 🙂

  Svara
 2. warnmark

  Åh jisses. Det där hade varit mitt drömjobb typ, att ta hand om underbara kissekatter i den miljön. Grymt bra jobbat med Mike Lamia!

  Svara
 3. Jessika

  Åh vad coolt! 🙂 Underbart att de kan få komma till ett sånt fint ställe och så himla skönt att det löste sig för Mike! Jag hade tänkt sätta in pengar men som du skrev här i ett senare inlägg, det är ju inte för sent för vi kan hjälpa fler katter! =)

  Svara
 4. Cecilia

  Alltså jag blir alldeles rörd av att läsa dina inlägg om Mike och de övriga katterna! Lite fjantigt kanske, men det är så himla fint det du gör, ditt engagemang och vilja att hjälpa! 🙂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *