Dagens fråga!

Fråga av Annica:
Jag har följt din blogg nu ett tag. Men jag får inte riktigt ihop det. Du säger att du bott i finland i början av ditt liv, sen flyttade du till umeå. Men hur kommer det sig att du kom till? För om jag förstår dig rätt så har du aldrig bott med din pappa? Men du verkar ha rätt bra kontakt med honom nu?

Svar:
Min mamma bodde och jobbade i Abu Dhabi i 10 år, där hon och pappa träffades. Har aldrig bott med honom och under tonåren hade vi knappt någon kontakt, han är väldigt troende muslim och jag var rätt…öh…rebellisk under tonåren och höll på med många saker som inte uppskattades. Det är först nu på senare tid vi fått bättre kontakt!

4 reaktion på “Dagens fråga!

  1. Marie

    Jag fattar inte riktigt vad du gör därnere på hoppbanan? Har nni hästar som du äger som ställer upp eller ska ni sälja hästar? Finner inte ngnstans som du har skrivit varför.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *