En kameraaaaa

kam

Har ni märkt att jag blivit lite vardagligare i bloggen? Fortsätter gärna med det men känner att det saknas något. En bra kamera! Min nuvarande är okej men jag saknar ändå de färgstarka, skarpa bilderna man får av en systemkamera.

Vad har du för kamera? Tipsa mig gärna, jag är nybörjare och kan ingenting om vad jag är ute efter – en bra systemkamera under 4000 skulle sitta fint. Finns det?

6 reaktion på “En kameraaaaa

 1. Ylva

  du kan få köpa min som jag inte använder 😛 En nikon d80 som är fräsch med batterigrepp (2 batterier i), två objektiv, ett filter och en kameraväska. (Minneskort också) Välskött även om den är gammal! 🙂 Tar väldigt bra bilder och är enkel enligt mig!

  Svara
 2. Anna Elfstrand - hästblogg

  Tips är att lägga mer pengar på objektivet för egentligen är det skit samma om du har ett bra kamerahus och ett kasst objektiv. Rekommenderar INTE kit-objektivet som alltid följer med, är värdelöst! 😉 Jag kan lära dig allt jag kan sen när du köpt en kamera 😉 (OBS fattar ej Nikon hahah)

  Svara
 3. Sandra

  Jag skulle tipsa om en Canon Powershot G15/G16. Det är en kompaktkamera som är sjukt bra! Den är med andra ord inte lika klumpig som en systemkamera, men heller inte lika ”krånglig” och så. Jag har både systemkamera och denna powershot, men använder nästan inte systemkameran då jag inte är så jättekunnig på alla inställningar man måste kunna för att få bra bilder. Dessutom tycker jag att det är bättre med den här som inte tar någon plats. 🙂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *