En liten evighetsbana

hoopppp
Jag har ingen stor och flashig ridbana, därför får jag försöka utnyttja de meter jag har att tillgå så mycket som möjligt. Byggde fram denna bana igår och rullade på i trav/galopp ett antal gånger åt olika håll, det går lika bra att hoppa åt valfritt håll och höjden spelar ingen större roll. Jag hoppade bara runt 50cm, var ute efter att träna svängar och kontroll med Urban. Han tyckte jag var tråkig, jag tyckte det var bra träning. Så olika man kan uppfatta övningar håhå…

Bora ska få gå samma bana idag, kanske får lite bilder/film om jag har tur!

2 reaktion på “En liten evighetsbana

  1. Sandra

    Den banan ska jag lägga på minnet & testa en dag ! Fick hem mitt pannband idag som jag vann i förra tävlingen, JÄTTEFINT !! :)))

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *