Film – Agility med häst

För någon dag sen fick jag för mig att det skulle vara roligt att testa på agility med häst – så jag gjorde en liten bana, tog den största möjliga hästen jag har och körde igång. Har aldrig ens gjort några övningar från marken tidigare så jag blev imponerad av att han lyssnade så bra och faktiskt gick dit jag ville – även om jag fick gå före och göra samma bana själv. Tyckte det var riktigt roligt och nu tänkte jag försöka mig på att lära honom lite tricks – och att han ska kunna gå över/genom/runt hindren själv då jag går på sidan! Lär ta ett tag men om vi fortsätter träna kanske vi kan visa upp en liten hinderbana snart.

Här är vårt första försök fångat på film, inte speciellt avancerat men äh, allt har en början! Snart kanske vi lyckas med att göra allt i högre tempo och svårare hinder? 

(Angående mitt förra inlägg – uppdatering kring det kommer också)

6 reaktion på “Film – Agility med häst

  1. Frida

    Heej!
    Besökte ert stall häromdagen, och vill bara säga hur fint det är och vilket fint välkomnande jag fick. Supertrevlig mor som har samma åsikter om djurhållning som jag.

    Tack så mycket! ^^

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *