Film och resultat från hopptävlingen igår

ubbe1

110cm / 0+4 fel
Grundomgången kändes jättebra! I omhoppningen var jag sämst. Första hindren i omhoppningen var en kombination, i landningen efter B-hindret svängde jag direkt och Ubbe som brukar vara lite svårsvängd var med på noterna och swishade åt sidan. Deeet var jag inte beredd på så jag höll på att rida rakt fram själv och flög nästan av, haha. Sen hoppade vi ett hinder till, efter det var det en lång raksträcka till.. till… Oooops, hindret är två galoppsprång bort – jag hade tänkt rida runt allt och glömde nästan hoppa hinder nummer 11. Hann precis rätta till det men det blev inget snyggt språng direkt. Sen på sista hindret släppte jag iväg honom typ 3 meter innan så han fick med sig bakbommen (oxer)…
Suck. VAD GÖR JAG??

120cm / 8 fel
Kändes lite ringrostigt och jag vet inte varför första bommen föll, andra bommen föll för jag gjorde samma sak som i första klassen… Släppte iväg honom flera meter innan hindret. Varför jag gjorde samma fel 2 gånger är ett mysterium, typ. På hinder nummer 9 hoppade han väldigt stort (jag plockade bort för mycket galopp och kom nära) och jag höll på att flyga över huvudet, haha.

Var ingen höjdardag, känner själv vad jag gjorde för dumma saker – släppa iväg honom före hinder är verkligen ajabaja att göra. Sen tror jag också att jag börjat plocka bort för mycket galopp – han har alltid varit väldigt storgalopperad och nästan rusat fram så nu när han blivit stark nog att korta upp galoppen och lyssna bättre blir jag lite ”ah vad bekvämt, nu springer vi långsamt och fint!” och tar bort för mycket av galoppsprången.

Tänkte först inte lägga upp någon film alls för jag kände mig så dålig att jag inte ens ville se på filmen själv – men nu laddade jag upp en ändå, så here goes. *skämskudde*

Bättre lycka nästa gång. Då är det utomhus och då ska jag INTE göra om samma fel igen, blir att tränatränaträna hemma.

2 reaktion på “Film och resultat från hopptävlingen igår

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *