Fixat lite hemma

Hittade en pyyytteliten blomma jag inte kunde hålla mig ifrån så den följde med hem. Jag kommer inte ihåg när jag haft en blomma sist, vet att jag hade kaktusar då jag var yngre för det var det enda som överlevde hos mig, haha. Håller tummarna att detta är en krigare för jag vet inte ens hur ofta eller mycket man ska vattna. Man lär väl sig av sina misstag?

20141018-194903.jpg

4 reaktion på “Fixat lite hemma

  1. Katarina

    Inte så mycket vatten! Liten blomma och tjocka blad = van vid torka. 1-2 dl skulle väl svämma över hela krukan, skulle säga matskedar kanske 🙂

    Svara
  2. Sara-Sofia

    Detdär ser ut som en kalanchoe (våreld), de behöver lite vatten med några dagars mellanrum 🙂 när jag inte gör pannband jobbar jag med blommor och dessa är våra storsäljare 😉

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *