Förändring är väl trevligt

(null)

Senaste dagarna har jag mest legat i sängen på grund av mitt föråldrade bäcken, typ. Känner mig som ett gammalt fossil som inte ens kan ta på mig skor eller sitta upp utan smärtstillande. Fick nog av att känna mig gammal och trasig igår så jag passade på med en liten renovering – målade naglarna (händer 2 gånger om året..) i diverse mönster, blev oerhört fult. Övergick sedan till smink – blev bättre. Avslutade med att slänga i blekning i mina mörkgröna hårtoppar utan att veta vad resultatet skulle bli och jag vet fortfarande inte om jag är nöjd över resultatet eller inte haha.
Skulle kalla färgen ljusgrön med inslag av guldtoner. Om inte annat ser det färgglatt ut!
Ursäkta min kassa mobilbild, ska försöka få till en bättre med den vanliga kameran. Har inte ens sett själv hur det ser ut i dagsljus.

Denna blekning gick ungefär tusenfemtio gånger bättre än den förra då jag fick klippa av stora delar av håret och resten blev torrt som svinto, har börjat med bästa hårtricket – arganolja! Är helt besatt av naturliga produkter för tillfället, tänkte tipsa om mina favoriter inom kort. 

En reaktion på “Förändring är väl trevligt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *