Hästbloggare är bäst

Vi som bloggar om hästar är alltid bäst på allt. Vi är snygga i alla väder, och matchar givetvis snyggt även när vi rider barbacka i skogen (fast det gör vi aldrig).
På tävlingar vinner vi allt och det ser alltid lika snyggt ut.


På bilden ovan ser ni att det alltid ser snyggt ut då jag hoppar. Det kan också anas att jag rider i en dressyrsadel, men det är bara ni som har fel på ögonen!


På denna bild ser vi hur nogranna vi är med våra hästar, dom ska endast hoppa på perfekt underlag med bommar i toppskick. Jag testade hur dessa bommar kändes när bilden togs, men blev inte nöjd och utgick från klassen. Dessutom blev jag utesluten för att jag hoppat av och kollat bommarna.

Dumt :/

24 reaktion på “Hästbloggare är bäst

 1. Nadja

  Ja, vem vill ju att hästen sko hoppa över bommar som det eventuellt kan finnas en spricka i? Du är så skön Lamia! 😉

  Svara
 2. wilma johansson

  haha ja, det ska jag försöka våga, kanske kommer fram och säger hej om du ska på dressyrtävlingarna här i övik i augusti som jag tror jag har läst här någon stans? 😉

  Svara
 3. Siri

  Du glömde bort att när vi har hoppat en bana på 150 felfritt så var förstås ingen där och dokumenterade som alltid annars.

  Svara
 4. Caroline

  Haha håller med! Alltid är man kittad och matchad från top till tå med ett leende på läpparna, så klart med perfekt smink och hår i ur och skur. Har alltid de nyaste grejerna, gärna nytt varje vecka…

  Det är rätt crazy faktiskt..! Blogghetsen!

  Svara
 5. M_N Melinda

  haha, jag instämmer!!

  sv. hahaha, ja, helt galet! (detta var visserligen sista dagen på just den tävlingen, men kvällen innan hade det visst gått lika vilt till (då var jag dock ej där)).

  Svara
 6. Erika

  Haha klockrent! 😀 Tror jag känner igen mig lite 😉

  SV: ja visst blir man xD Fast sedan när man hoppar upp på sin sommartjoka ponny för att försöka rida bra, haha då är det inte lika lätt 😉

  Svara
 7. Alexandra

  härligt med lite människor som vågar skämta om sig själva :D..
  Du jag hittade faktiskt din blogg idag, Mumin ser ut som en riktig stabbig herre!.. F.ö tänkte ja fråga en liten grej 🙂 varför red du utan shabrak?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *