Hej, det var ett tag sen!

Känns konstigt att vara här inne igen efter nästan 2 års tystnad. Jag som älskade att skriva ner allt vad jag tyckte och tänkte och hade bloggen som en plattform för att ventilera vad som pågick i mitt huvud. Så mycket har hänt under den här tiden och sist jag var inne här och skrev var det inte så bra med min hälsa. Jag mådde sämre och sämre och hoppade mellan olika vårdcentraler för att få veta vad felet var – väntade på att man skulle hitta felet så jag kunde bli botad och må bra igen. Efter många turer stötte jag på en sjukgymnast som kopplade symptomen till en sjukdom hon själv hade och blev skickad för utredningar. Det visade sig att hon hade rätt och oavsett hur många läkare som konstaterade att det var det jag hade kunde jag inte acceptera det alls. Det kan jag fortfarande inte idag och på något sätt inbillar jag mig att de har fel och att jag kommer bli frisk en dag, vilket inte är så hälsosamt egentligen men en vacker dag kanske jag bearbetat det och kommit till någon slags acceptans.

I alla fall, det är en stor del av varför jag gått lite under jorden. Jag slutade rida och tävla och kände att jag inte hade speciellt mycket att skriva om i och med att jag nischat min blogg som främst en hästblogg.

Nu har jag tänkt vara inne här lite oftare och skriva främst för min egen skull, jag trivs ju trots allt med att få ner mina tankar i ord och det är nästan som terapi att få skriva när man kanske inte alltid har så lätt att prata om vad man känner. Har börjat få vardagen att fungera bättre igen, rider en hel del och ska förhoppningsvis ta mig ut och tävla/träna igen inom en snar framtid, flyttar in till stan om en månad med min sambo (förlovade är vi också, det är också något stort som hänt sen sist!) så jag känner mig peppad på lite av en nystart.

Dante har jag kvar och han blir 6 år snart.

Vill också börja läsa lite bloggar själv igen, så om du vill ha en extra läsare kan du ju kommentera med din bloggadress så kan jag titta in! 🙂

15 reaktion på “Hej, det var ett tag sen!

 1. Julia

  Woohoo denna dagen ha jag längtat efter ?❤

  Btw, skriv gärna ett inlägg om din sjukdom och vad det är. För det är nog många som undra jag är i alla fall en av dom ?❤

  Svara
  1. lamias Inläggsförfattare

   <3 En vacker dag kan jag nog göra ett inlägg om det, måste bara vänja mig själv vid tanken först :) Vill fortfarande inbilla mig att det blivit något "fel" och att jag egentligen kan bli frisk vilken dag som helst - men någon gång kommer jag acceptera läget och ha lättare att prata om det och då kan jag också skriva om det!

   Svara
 2. Emily

  Härligt att du är tillbaka. Jag går också igenom en utredning just nu för att ta reda på varför jag mår som jag mår. Kram

  Svara
 3. Erika

  Härligt att du är tillbaka!
  Kan du inte skriva om sjukdomen om du själv vill förstås? Berätta om den många andra kanske känner igen sig o kan peppa dig.

  Kul att Dante är kvar ? Minns honom!
  Så otroligt fin o stor han blivit.
  Välkommen tillbaka ?

  Svara
 4. G

  Otroligt märkligt att jag för några dgr sen funderade på hon den där tjejen uppe i norr hette som slutade blogga och här är du ju nu. Bra m Bloglovin 😀
  Rekommenderar verkligen Carolines Hästdröm om du inte redan har koll på den.

  Svara
 5. Ida

  Välkommen tillbaka!
  Jag bloggar fortfarande, och nu de senaste månaderna har det blivit mer och mer häst i och med köp av egen sådan. Länken gömmer sig väl under mitt namn skulle jag tro 🙂

  Svara
 6. Sofia

  Alltså, så galet! För prick en vecka sen kikade jag in här med hopp om att du skulle ha börjat skriva igen, men tänkte sen att du kanske aldrig börjar om. Och så är du faktiskt tillbaka 😀

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *