Heminredning + shoppingtips

Är inte klar med lägenheten på långa vägar men vardagsrummet börjar ta form. Har målat om väggen x antal gånger senaste tiden och nu känner jag att färgen blev rätt, köpte en soffa som inte passade in så den gamla lädersoffan är tillbaka.

På väggarna ska diverse tavlor hänga, har bland annat tagit hem en stor lejontavla från gården och i ena hörnet har jag en stor byrå där jag förvarar accessoarer med halsband som hänger på väggen. Har man många tycker jag det kan vara en ganska fin detalj, blingar rätt bra om det hörnet.
rum2

Motsatt vägg syns inte på bild av den enkla anledningen att den är jätteful. Tapeten är den samma som suttit uppe sen jag flyttade hit och framför den står en gammal tjock-TV ovanpå en bänk som inte alls matchar någonting annat. Den väggen kommer jag tapetsera med mörkbrunt, krokodilmönstrat konstläder. 

Förutom väggen som är nymålad har jag också köpt en ny matta, en fluffig flerfärgad från Jotex. Föredrar oftast att beställa från internet, både kläder, hästsaker och nu heminredning – dels för att det är så smidigt att beställa och det levereras inom någon dag, dels för att det är enkelt att jämföra priser mellan sidor och hitta större utbud till bättre priser.

rum


Tänkte tipsa er om en sida också, jag skulle aldrig orka klippa ut eller hålla reda på kuponger om jag gick på stan men på internet kollar jag ALLTID efter rabattkoder innan jag beställer. En bra sida till det ändamålet är Cuponation.se, jag köpte min matta med en rabattkod på 20% och där finns koder till jättemånga sidor inom alla kategorier bland annat Boozt.

Köper ni också annan mat till era djur än det som finns på Ica (mina katter äter Acana) finns det rabatt hos Animail.

Lovar att ta fler foton på lägenheten med tidens gång, börjar med ett hörn i taget!

3 reaktion på “Heminredning + shoppingtips

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *