Hööks nyheter – hiss och diss

lamiagillar

Bruna stallstövlar. Ahhh vad snyggt! Gillar att ha stövlar i stallet, speciellt då man mockar och skorna annars blir fulla med spån. Dessa ser ut att fungera finfint till hemmaridning också.

hooks

Bruna ”finstövlar” till träning och tävling. Jättesnygga och stort plus för resåren vid dragkedjan!

hooksjhresår

Rätt enkel jacka. Snyggt och stilrent till hösten.

hooksjacka

Knalligt schabrak, finns även i Orange. Nice!

hooksknall

lamiagillarinte

De flesta vet väl hur Back On Track produkter fungerar. Tyg med keramiskt material invävt som reflekterar värme, ökar blodcirkulationen – enligt BoT själv är effekten samma som långvågig infraröd strålning. Perfekt för ömma muskler, när hästen har gallor eller man vill öka blodcirkulationen men…
DÅ MAN HOPPAR? Helt seriöst! Nu har BoT gjort benskydd för ridning också. Jag hade en häst som försökte dra av sig sina benskydd under ridpass för hon ogillade när det blev svettigt under skydden så till slut red jag utan skydd. Oavsett vad man gör, är det ens lite varmt RINNER svetten under skydd. Helst vill jag ha skydd med ventilation.

hooksboot hooksbot

Att någon vill ha skydd som VÄRMER ännu mer under träningspass är för mig en gåta. Varför? VARFÖR!?!?

Den här västen får en diss för att… Jag vet inte varför. Allt känns bara fel. Nejnejnej, i min garderob kommer den inte finnas. Snygg var den inte någonstans.

hooksnej

Hittade du något du absolut ska inhandla av nyheterna – eller något som du verkligen kände att NEEEJ det här skulle jag aldrig klä mig eller min häst i?

11 reaktion på “Hööks nyheter – hiss och diss

 1. Anna Elfstrand

  Det låter som en alldeles perfekt deal!! 🙂 mejla din adress så ska jag hitta och tvätta luvan i helgen så skickar jag den på måndag! 😀

  Svara
 2. Elsa

  Benskydden kanske kan vara bra om man har en häst som nyss har varit halt och ska skritta den? Träna upp den? Benskyddet kanske är jättebra på vintrarna t.ex. också! Då behöver ju hästen lite extra hjälp med blodcirkultionen och värmen, om man då t.ex. ska ta en uteritt i snön.

  Svara
 3. Me

  Enligt tillverkarna så ska effekten öka/bli bättre när produkterna används i arbete. Är det verkligen så att det ska bli varmt av dem? När jag använt BoT på mig själv upplever inte jag att det blir så varmt snarare blir det rätt behagligt.

  Svara
  1. lamias Inläggsförfattare

   Läste på deras hemsida exakt vad effekten skulle bli innan jag skrev inlägget och materialet ska reflektera värmen tillbaka till kroppen så det blir som infraröd strålning – jag tolkar det som att det blir varmt, att all värme ”hålls kvar” och strålar tillbaka. Sen kanske det inte blir jättevarmt men vad man än har på sig som täcker hud blir det ju varmt under, haha 😀

   Svara
 4. Josefin

  Sjukt med skydden, men de kanske inte har det keramiska materialet utan ”vanligt” med deras logga bara?

  /Josefin, bloggar om min resa som professionell ryttare i Tyskland

  Svara
 5. emma

  Jag som är uppväxt i en familj som jagar mycket tycker det är konstigt med kamouflage-färgade ridkläder. Funkar ju bra i ridhus, men inte speciellt uppskattat när man rider i skogen under jakttider 😉

  Svara
 6. Cecilia

  Schabraket var verkligen en fullträff! Supersnyggt, vill ha ett i alla färger men det orangea är nog favoriten… Tyckte de flesta schabrak var riktigt snygga i år, faktiskt! 🙂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *