Hundtankar

För tillfället har vi… *räknar*… 4 hundar på gården. Alla kommer från Hundhjälpen och är väldigt små. Som mest har vi haft 9 hundar samtidigt och egentligen har vi alltid haft i alla fall EN stor. Det känns tryggt när man bor på gård att ha en vakthund av många anledningar, t.ex. vid inbrott eller om det skulle ske något konstigt i stallet nattetid – det är betydligt mindre läskigt att gå och kolla vad det var med en stor hund som sällskap.

Är egentligen mer en kattmänniska, hade en hund (Haley) då jag tonåring – hon blev sjuk och fick avlivas och efter det har jag inte riktigt fäst mig vid hundar. Mådde själv väldigt dåligt under tiden jag hade henne och har alltid haft dåligt samvete över att jag inte tog hand om henne som jag borde ha gjort, blir ledsen bara av att tänka på det. Jag tyckte om henne så himla mycket men lyckades nog inte visa det. Jag vet faktiskt inte. Hoppas hon kände sig älskad i alla fall.

Hittade en hund som påminde om min Haley och blev störtkär. Inget är bestämt än, vi kikar fortfarande runt men den hunden har jag kollat på många, många gånger senaste tiden.
Får se vad det blir, hoppas kan man alltid göra!

haleyJag och Haley kring.. 2006? 2007? Något sånt. Världens finaste hund.

4 reaktion på “Hundtankar

  1. Caroline

    Det är en trygghet med stor hund oavsett var man bor, folk tänker förhoppningsvis till en extra gång innan de gör något de inte borde.

    Har två amstaffs och en fransk bulldog 🙂 underbara raser!

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *