Jag är sämst i världen

Tävlade på Hippologum idag. Red en 1,20 A:0, dvs det gick på tid från början. Och alla som sett mig rida vet att då det är på tid, då går det JÄVLIGT snabbt. För snabbt. Så snabbt att jag glömde banan och fick lägga en volt. Och inte nog med det, efter näst sista hindret glömmer jag banan igen och får sakta av och göra en volt, dvs utesluten.

Jag glömmer alltså inte banan en gång, utan TVÅ. Till och med när det bara var sista hindret kvar. P var klockren på alla hinder ,gick snabbt som blixten och hoppade som en gud. Synd att hon har en senil potatissäck på ryggen. Har gosat med henne jättemycket för att bli förlåten, dock tror jag inte hon vet att dom där volterna inte skulle varit där egentligen men..känns ändå dåligt. Skit på mig. Blä.

Imorgon gör jag inte om det iaf, nu fasen rider jag rätt väg.

All my love to P.

2 reaktion på “Jag är sämst i världen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *