JORDBÄVNING I ABU DHABI

Kom precis tillbaka från kontoret. Under bilfärden märkte vi att trafiken hade stannat nästan överallt och stora folkmassor stod nedanför höghusen. Vi funderade lite vad som hänt men kontoret ringde snabbt chauffören som berättade följande för mig;

– It´s been a aakak
– What?
– An aakak
– A WHAT?
– Like the one a couple of days ago
– Ah, an earthquake?

Eftersom vi satt i en bil med fjädring kände vi inte av det speciellt, men både kontoret och hotellet hade skakat rätt ordentligt.

För några dagar sen var det också en jordbävning som skedde under natten, den sov jag igenom.
Hur lyckas jag missa båda? Hade varit rätt coolt att känna dessa, det är ju inte som att man är med om det varje dag.
När jag klev ur bilen kände jag hur marken liksom vibrerade lite under fötterna, antar det var efterskalvet, men jag missade själva skalvet.

Har ingen roligare bild att bjuppa på idag, så hejhej….
facehej

UPPDATERAT:
Tydligen var det en del av en väldigt stor jordbävning i Iran/Pakistan – där läget var betydligt allvarligare och massor har dött. Hemskt! Ångrar att jag skrev att jag ville ”känna av det mer”, förväntade mig inte att det skulle vara något så stort….

omg

 

En reaktion på “JORDBÄVNING I ABU DHABI

  1. Cecilia Bengtsson

    Var ju ett jordskalv i Skåne för några år sedan som jag lyckades sova mig igenom, kände mig också lite bitter efteråt att man inte märkt av det.
    Dock är jag glad att du inte påverkades så hårt av det! Jordbävningar är inget att leka med tyvärr =/

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *