Känns helt rätt

När alla andra roar sig i Stockholm sitter jag med min 3:e kopp kaffe framför datorn. Fick ett erbjudande gällande SIHS-mässan som jag var sååå nära på att tacka ja till, lät så himla roligt, men det blev ett nej. Surade först lite över att jag sitter hemma med skolarbeten att fokusera på och bara några veckor kvar på terminen, men nu känner jag mig lite duktig – äntligen prioriterade jag rätt! Haha. Är man inte i toppskick får man lägga kraften där det verkligen behövs.
Moget, väldigt moget! *klappar mig själv på huvudet*

muminliten
Tackade också nej till en stor grej på GHS/Eurohorse för att…… Just det, prioritera nytta framför nöje. Att man kan känna sig så duktig över att säga nej till saker! Det är jättekul, mer nej till folket.

Under helgen ska jag skriva svaren till alla ”Vad tycker du om….” som ni föreslagit, tänkte egentligen hinna skaffa en Webbkamera och svara i en video men det får bli som det blir. Tjaoo sålänge!

6 reaktion på “Känns helt rätt

 1. Sanna

  Det var verkligen jätteroligt att det gick bra! Första ordentliga hoppträningen på ca 1 år och med en ny ryttare på ryggen! Han skötte sig verkligen super och det var en stolt matte när det var klart 😉

  Svara
 2. Lina

  Ibland måste man tänka en extra gång och hellre välja nytta framför nöje.
  Har själv aldrig varit på SIHS eller göteborgs horseshow men sitter alltid klistrad med datorn och kollar istället. =)

  Svara
 3. Emmy

  Precis så, borde många tänka. Eller åtminstone jag också. Så förbannat svårt! Och jag kan tänka mig för dig, när såna erbjudanden dyker upp, pissigt. Jag har fortfarande inte kommit till den punkten att jag kan säga nej. Förutom till människor jag inte tycker om, då är det inte svårt alls.
  Men när man är klar med det man måste göra, som man har varit tvungen att tacka nej till annat för, dååå känner man sig så jäkla bra!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *