Kontakt

13 reaktion på “Kontakt

 1. Kety Breitholtz

  Hej!
  Fick tips om Dig av Mathilda Holmström 🙂
  Vi letar lånehäst för ungefär ett år till Adelina.
  Vi har stor gård med riktiga hagar och bra boxar etc etc, Lina har två hästar idag som tävlas i 140 respektive 110 (unghästen). Vi tittar efter en häst som kan gå ungefär samma klasser som dessa och som jag har förstått så kan Bora det. Vi har dock inte bråttom med våra hästar utan tar ut dem på tävling när samspelet ryttare – häst fungerar. Adelina har från redan ponnytiden fått rida hästar som kräver lite av henne, hon är van vid heta, busiga hästar som behöver lugn och tydlighet från hennes sida. Hon går på NIU-s elitgymnasium och tränar där för Louise Haga, hemma tränar hon 1 – 2 ggr i veckan på JumpClub och rider då för Lotta Björe och Sylve Söderstrand. Om du är intresserad av att låna ut Bora till oss när Du reser bort kan Du ringa mig och fråga mer!
  Filmer och bilder finns på Adelina på Youtube och Equipe, sök på Adelina Breitholtz så finns massor.
  Mitt telefonnummer är 0709-424237, kvällar funkar bra. Mailen har Du.
  MVH
  Kety Breitholtz , Enköping

  Svara
 2. Nessa

  Hej!
  Jag har mejlat dig emn inte fått något svar! :/ Ansökte om att få annonsera eller tillochmed vara en av bloggarna i webrider. Skulle gärna blogga på webrider då jag lägger ned stor tid på min blogg! Mejla mig härna vid intresse!

  Ha en trevlig dag 🙂
  Vanessa

  Svara
 3. Cecilia Lundbäck

  Hej!
  Vi är hela familjen Lundbäck på semester i Dubai. Hörde något om att du har biljetter till kvällens final?!
  Skulle vara jätte kul att åka dit.
  Hur dags är finalen ikväll, tror du att det går att fixa? Vi är 6 st plus en bebis 🙂
  Med vänlig hälsning, Cecilia Lundbäck +46730270971

  Svara
  1. lamias Inläggsförfattare

   Hej!
   Själva finalen börjar 18.30, skickar ett sms till dig så du får mitt nummer så kan jag möta upp er i Abu Dhabi eller utanför tävlingarna 🙂

   Svara
   1. Cecilia Lundbäck

    Gud vad kul, jättegärna! 🙂
    Vad ingår i biljetterna, tänkte på om det går att äta där?
    Vi åker gärna direkt till tävlingsplatsen, tänkte vara där vid 17.00-17.30 tiden 🙂

    Svara
 4. Sandra

  Hej!
  Får vem som helt vara med på din Webrider? Även om man bara är 11 år och har 6 hästar? Jag har ingen stor blogg heller men jag älskar hästar!
  Mvh Sandra

  Svara
 5. Louise

  Hej! Jag undrar hur man ”ansöker” att få ha en blogg här på webrider och förstår själv att bloggvärlden inte är en dans på rosor. Men i min blogg skriver jag om vad jag vill , åsikter, HÄSTAR, utveckling i ridning & allt annat jag hinner med i mitt korta liv. Jag skulle bli sjukt tacksam för svar. KRAM & GOTT NYTT ÅR

  Svara
 6. Vanessa

  Att blogga ha alltid varit min dröm. Att nå ut till folk om sina idéer och få nya bloggvänner. Internet ska vara en plats där man ska kunna känna sig trygg. Samtidigt som att ha kul, därför är jag stort emot mobbning och det tar jag upp en del på min blogg. Alla kan vi inte rida men alla kan vi hålla på med hästar. Jag skulle vilja blogga på webrider för att visa vad man kan göra från marken, att alla kan och jag bloggar annorlunda, jag år en 14 årig tjej som ingen annan har någon likhet med.! http://www.shetttispower.blogg.se

  Svara
 7. Birgitta Larsson

  Att ge sig på överviktiga ryttare är verkligen inte ok. Övervikt kan bero på så många saker och dina argument håller helt enkelt inte. Man skulle lika gärna kunna säga att psykiskt sjuka personer inte borde få ha häst, eftersom de kanske inte tar hand om hästen på ett lämpligt sätt, ger den mat och motionerar kontinueligt och utsätter hästen för sina egna humörsvängningar? Man skulle också kunna säga att hästar inte är skapta för att hoppa över höga färgglada hinder och inte minst att många hästar skadas på grund av det? Ändå vet alla som håller på med hästar och hoppning att många hästar älskar att hoppa och att med långsiktig träning får vi hållbara hästar. Likaså kan man anta att många personer med psykisk sjukdom mår bra av att hålla på med djur. Hästar har i århundraden fått bära tyngd på ryggen, se islandshästarna eller under medeltiden då riddarna bar tunga rustningar. Jag har inget facit men jag skulle tro att fler hästar far illa av olämpligt beteende av ryttare. Jag tror också att fler hästar skadas mer av hoppning eller olämpliga sadlar än att de får problem av en överviktig person.

  Svara
 8. Elin

  Hej.
  Jag hade ett tag då jag inte läste din blogg och har alltså missat om du fått sälja Mumin eller inte.. Tycker han är så gosig.
  Tacksam för svar 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *