Kunde varit fredagen den 13

…Men jag vet att det bara är torsdag. Hatar när allt dåligt händer på en gång, hela veckan har varit riktigt dålig så jag har hållt mig från datorn och tagit det lugnt. Ska få järninfusioner snart så jag hoppas det blir bättre. Något som är bra med storhelger är att det kan vara en vändpunkt, så nästa vecka förväntar jag mig något helt annat från och med måndag! På torsdag blir det tillgång till nya lägenheten och det känns jätteskönt att bli stadsbo igen. Inte för att jag är i stan speciellt ofta eller har haft långt dit (en bro och älven mellan…) men det känns rätt. En helt tom lägenhet som man får göra till ett hem. Senaste åren har jag jobbat med heminredning på både Ikea och Royal Design men jag har trots det inte samlat på mig speciellt mycket prylar och har nu fått för mig att jag ska BYGGA lite allt möjligt som hyllor och klädhängare så jag har köpt lite träpinnar, läderband m.m som vi får se vad det blir av. Jag har många gånger trott att jag är bra på att bygga saker, gjorde en bänk utanför stallet för något år sen som jag målade och den såg jättefin ut – problemet var bara att när man suttit på den några gånger brakade den ihop så jag har en del att lära om stabilitet haha. Har väl inget speciellt att dela med mig av idag så slänger bara upp lite bilder från senaste mini-roadtripen så är jag tillbaka snart igen.

Bilder från Tallbergsbroarna, tagna för några veckor sen.

Och om det är någon fler som inte har en bra dag, hoppas denna bild kan göra skillnad…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *