Lilla familjen återförenades

Känner ni igen denna sötmule? Kärt barn har många namn, hon anlände till Sverige med namnet Cantate – hos oss kallades hon Trixie och numera kallas hon Siri. Oavsett har hon den mest rosa mule man kan tänka sig och hon fick snusa lite på Dante förra veckan, hon är nämligen mamma till både Dante och Hugo! Dante blir 4 i år så det var ett bra tag sen, men nog känner dom igen varandra.

trixiedante

trixiedante2

4 reaktion på “Lilla familjen återförenades

  1. Caroline

    Svar: Tack så mycket, grimman har jag fått av Skara Hästsport när de ville ha mina kaninungar så fick jag lite hästgrejer i utbytte. Tror inte de har grimman inne på lager när jag kollade sist när jag var där men går säkert att få hem till butiken igen.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *