Lite nya bilder (..och en gammal)

Det här är jag och lilla Dante, eller Mini-Dante om man hellre känner för det. Han har alltid varit minst av hästarna och jag har inte velat inse att hans täcken blivit lite korta både här och där – för enligt mig är han ju fortfarande lika liten som alltid. Det var först igår när jag såg bilderna Amanda tagit som jag insåg att han vuxit upp, jäääklar han ser ju ut som en riktig warhorse!

dante1dante2dante4
Det sjukaste är att han sett likadan ut i kroppen sen han föddes, helt rund och biffig – han såg ut som en välmusklad miniatyrhäst redan som föl. Aldrig sett något liknande, nästan så jag blir orolig att när han väl kommer igång med ridningen och får ÄKTA muskler kommer han se ut som en steroidtjur och inte rymmas i stallet längre, haha. Närå det blir nog bra!

dantebaby
Nu ska jag iväg till stallet, har ett till av ”hästbarnen” jag måste visa upp lite senare! 

5 reaktion på “Lite nya bilder (..och en gammal)

  1. Sofia

    Snygg häst! och ja, självklart kan du ha bruna stövlar. I höstas fick jag också för mig att jag skulle ha bruna stövlar, kändes lite konstigt i början men alltså nu är jag så glad över mina fina stövlar :):)

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *