Peppad på livet

sienna3

Jag är så PEPPAD på att komma igång med ridningen nu! Senaste veckorna har det varit isigt ute och knappt gått att promenera utan att slå ihjäl sig, nu har det kommit lite snö så jag lever på hoppet om bra underlag. Mumin och Sienna som jag verkligen vill komma igång med har tillsammans 3 skor just nu så det måste nog åtgärdas först, haha. Saknar ridningen, har blivit så lite sista tiden.

Håller på att tidsinställa inlägg/spara utkast tills nästa vecka. Hoppas jag fått ordning på design och grejer, ska byta blogg. Eller alltså, allt som finns här kommer flyttas till ett nytt ställe. Vill få det ordnat så snabbt som möjligt, jag tror det blir riktigt bra och är sjukt taggad! I fortsättningen kommer det inte vara 100% häst som gäller utan lite allt möjligt. Samma adress, ny blogg! 

5 reaktion på “Peppad på livet

    1. lamias Inläggsförfattare

      HAHAH JAG BA ”VEM ÄR BÖNAN” då jag läste först, förstod vem det var då jag såg ditt namn 😀

      Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *