Reserv på tävling – någon som vet?

Känner mig rätt kluven nu och tänkte att någon av er kanske vet hur det ligger till. Ville åka på en tävling men det var 19 st före mig som reserver då jag skulle boka box – därför anmälde jag mig som reserv (för boxar) men INTE till tävlingen eftersom jag var rätt säker på att inte få någon uppstallning. Skulle jag få boxar tänkte jag anmäla mig till klasser i efterhand eftersom jag då kunde åka.

Dagen innan sista anmälningsdag stod jag fortfarande som reserv med flera före mig i kön och efter det glömde jag ens bort att kolla, jag bara antog att sååå många som var före inte kunde strykt sig på en dag. Tydligen hade massor gjort det men jag har inte loggat in efter det och inte fått något meddelande om att jag fått boxplats/inte var reserv.

Borde man inte få mail eller bli kontaktad när man fått plats? Då man anmäler sig får man ju bekräftelse till vilka klasser man är anmäld, och samma sak med box.. Fick ingen bekräftelse på mailen då jag ställde mig som reserv men antog att man skulle bli kontaktad om man fått plats. Nu hade jag ju fått boxar men visste inte om det så jag varken strök mig eller utnyttjade det genom att åka dit och anmäla till klasser – 2800 rakt i sjön kändes ju småtråkigt. Buhu.

bori

Men alltså – ska man inte bli kontaktad eller få mail när man blir antagen? Hur har det fungerat för er?

4 reaktion på “Reserv på tävling – någon som vet?

 1. Sara Carlsson

  Har aldrig blivit kontaktad när jag stått som reserv och kommit med, utan har bara fått hålla koll själv.. :/ dock kan man ju tycka att det borde komma en bekräftelse!
  Samma sak om man är anmäld men sedan inte har pengar vid likviddagen och då bara stryks från startlistan.. skulle vilja ha en liten påminnelse någon dag innan om att man bör sätta in pengar för att slippa krångel

  Svara
 2. Emmie

  Man får hålla koll själv.
  Vi har mellan 3-5 hästar som anmäls varje tävling, vissa kommer inte med då får man ta bort starter eller box (beroende på vart man är på reserven) så man slipper betala men oftast så trillar det bort ganska många så man får vara med men man får ha is i magen.
  Men som sagt man får ha koll själv, tycker inte det är speciellt jobbigt å när man anmäler får man notera till vilken dag man kan ta tillbaka anmälan och vilken dag pengarna dras,
  Plätt lätt!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *