Ridbyxjakten, lite hjälp önskas

Jag måste bli snabbare på att bestämma mig. Tog några dagar innan jag äntligen satte mig ner för att beställa ridbyxor från Skara efter lite pepp från er, men sekunden jag går in på sidan märker jag… Det finns inte kvar några helskodda i storlek 34. Beslutade mig för 34 då jag var tveksam om min bakdel skulle rymmas i barnstorlek trots allt, suck.

skarahastsportridbyxa
Kollar på andra liknande alternativ, vilka ridbyxor gillar du? Tar mer än gärna emot tips!

8 reaktion på “Ridbyxjakten, lite hjälp önskas

  1. lamias Inläggsförfattare

   Jag har fel kroppsform för Whitaker, minns dock inte vad som var fel men de satt inte bra 😉

   Svara
 1. Linn

  Pikeur! Dom sitter bra och har bra kvalitét! Även fast dom är ganska dyra så är dom såååå värd priset! Älskar dom!!

  Svara
  1. lamias Inläggsförfattare

   Hade gääärna haft ett par men dom känns lite i dyraste laget tyvärr 🙁 haha

   Svara
 2. C

  Pikeur lucinda har jag, och dem passar min kroppstyp jättebra! Kollade på bilderna, och vi har ungefär samma kroppstyp 🙂 Har både med grip system och helskoning.. Jag tycker att de är ungefär lika bra i greppet.
  Ett tips som jag har gjort är att jag köpte begagnade.. Oftast så köper ju ridtjejer en massa saker som de inte sen använder, och säljer bort billigare. Så man kan fynda på hästnet och blocket 🙂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *