Ridfilm på Trixie (till salu)

Här kommer äntligen filmen! Har försökt ladda upp den i flera dagar, tog 3 timmar igår men nu är den uppe.
Trixie har haft lång sommarvila och jag har inte ridit henne på flera månader, hennes medryttare har ridit igång henne och jag hoppade upp för att rida lite i alla gångarter så vi fick en ny film på henne. Hon är så fin, fast hon bara är motionsriden senaste tiden har hon blivit ganska stadig i alla gångarter, och hon är jättemjuk i munnen. Hon söker sig neråt själv mot bettet och är lugn och avslappnad men inte seg på något sätt.
Ursäkta min framåtlutade sits, verkar bli så då jag haft riduppehåll några veckor…haha.

För er som är nya, Cantate (Trixie ) är ett KWPN-sto född 2007 efter Hamlet-Kings Quest. Hon är väldigt sent tagen då hon haft 2 föl, men lär sig otroligt snabbt och är positivt inställd till ALLT. Supersnäll i all hantering och ridning, en väldigt trygg häst trots sin unga ålder. Hon kommer bli världens bästa kompis och allroundhäst.

10 reaktion på “Ridfilm på Trixie (till salu)

  1. Josefine

    Så himla fin! Precis en sån häst jag skulle vilja ha, hon ser så mjuk o följsam ut. Hoppas ni hittar ett bra hem till henne!

    Svara
  2. Mia - D'equine

    Åh, jag ska börja titta på ny häst snart (fick ta bort min fina vän för snart två månader sen), Trixie låter som något för mej, men shit hon är ju så långt bort man kan komma! 🙁

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *