Saker ni inte visste om mig

Min största fobi är sjöar och hav. För det första har jag fobi för fiskar och allt som lever i vattnet, och för det andra är jag livrädd för det okända. Under ytan kan verkligen vad som helst finnas. Är det långgrunt och bra botten på en badstrand kan jag gå ut en bit om jag har någon med sig som ”skrämmer bort fiskar”, men jag skulle aldrig våga sticka ner handen/armen i vattnet från en båt eller i djupare vatten.
Jag drömmer mardrömmar flera gånger i veckan om just sjöar och hav, blä…

– Jag  hade aldrig någon emo-period i högstadiet, jag gjorde bort den tiden då jag gick i 4-5:an. Då hade jag alldeles för stora Converse, blått hår, älskade kent och var faschinerad över droger – läste sjukt mycket om både sorter, effekter, biverkningar och rapporter. Spårad unge. Inget ont om kent dock, tycker fortfarande dom är grymma.

– Innan jag skaffade Monster (min katt, vila i frid) trodde jag inte jag var kapabel till att känna kärlek. Under tiden jag hade honom hade jag ett par pojkvänner (nej, inte samtidigt) men jag var inte kär, jag ville bara umgås med Monster. Han var min stora kärlek och jag hade helt sjuka moderskänslor för honom, älskade honom mest i hela världen.

– Jag har inte haft en manisk period på flera år, men jag är livrädd att det ska hända när jag är i Abu Dhabi/Dubai. Här är det vardag att umgås med miljonärer och kungligheter, och det är inte en miljö jag vill spåra ur i. När jag blir manisk pratar jag i 160km/h, mina ögon blir extremt stirriga och jag tycker alla ideér är världens bästa. Köpa hus? KUNG måste göra det NU! Starta 10 företag jag inte ens har intresse av? MÅSTE GÖRAS! Prata med alla jag ser, springa omkring, tejpa lappar på allt jag ser där det står vilken sorts materiella ting det består av och så vidare. Allt känns så sjukt smart, vilket i efterhand, stor del av sakerna inte var. Det gick bara av farten.

– Av någon anledning går jag och elektronik inte ihop. I snitt tror jag det här är vad som går åt per år:
1-2 Datorer
2 Telefoner
2-3 Kameror
Oändligt med lampor
Vad är felet då? Det undrar jag också. Ibland behöver jag bara låna någons telefon så pajar den. Telefoner och kameror slutar bara fungera utan att ha fått några skador och när jag går in i min vän Jennys lägenhet dör internet varje gång. Går jag ut fungerar det igen. Vafan mamma, åt du radioaktivt ris när du var gravid?

– Jag har extremt dålig självkänsla och överdrivet med empati, ser jag en gråtande människa på TV tar jag på mig den personens sorg och kan må dåligt flera dagar. Och djur… Vet att jag inte kan skaffa fler katter t.ex. men ändå måste jag sitta på olika djurskyddssidor och titta på katter som letar hem. Deras blickar får mig att gå sönder inombords. Jag vill ta hand om allt och alla, oavsett hur jag själv mår.

Jag gick i kickboxning en kort period och har inga problem att sparka någon i huvudet (hårt!) oavsett hur lång personen är, däremot kan jag inte böja knäna som vanligt då jag t.ex. hoppar upp i sadeln. Vet inte riktigt hur det går ihop men…Här är förresten svaret på förra inlägget, jag lurade er, det var ingen frukt, det var en klänning! Wohoo. Verkligen, verkligen inte min stil men den var så fluffig och glittrig att jag inte kunde låta bli.

5 reaktion på “Saker ni inte visste om mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *