Sämsta sämstaste sämstheten ever

Letade länge efter ett ENFÄRGAT schabrak i svart. Nope, det skulle vara färgglada kanter eller bling lite här och där. Ville ha ett billigt att rida runt med hemma och när Hööks hade ett svart med vit kant kände jag att det fick duga. ”Vit räknas inte som en färg” ungefär, haha.

outfit
…Det är använt 5-10 gånger, aldrig tvättat och… JÄTTENOPPIGT. Nopprigt? Noppigt? Usch vad fult ord, känns inte som det är ett riktigt ord. *10 sek senare* OKEJ DET ÄR ETT ORD SOM FINNS MED I ORDBOKEN SÅ NU SLÄPPER JAG DET!
Poängen med det här var i alla fall att det var ett dåligt köp. Efter några gångers användning ser schabraket ut att vara flera år gammalt och jag är inte jättenöjd, helt ärligt.

3 reaktion på “Sämsta sämstaste sämstheten ever

 1. Birgitta

  Hade jag varit du hade jag absolut reklamerat schabraket!

  Folk är genrellt på tok för mesiga vad gäller att klaga på dåliga produkter vilket är väldigt synd eftersom man enligt min mångåriga erfarenhet får rätt i 99% av fallen då man reklamerar.

  Svara
 2. jennt

  Har precis ett likadant och har endast tvättat det 1 gång och när jag såg hur nopprigt det blev så blev man en aning besviken… Annars är det ett perfekt schabrak till vardags då jag håller med dig att det krävs inte att springa runt i massa färgglada schabrak och utstyrsel när man ändå är hemma och lullar runt, utan några mer tråkiga, enfärgade schabrak är bättre att utnyttjas hemma och spara på de fina. Har ett gammal schabrak till vardags som jag köpte för 5 år sedan!!! Och fortfarande lika funktionsdugligt som när jag köpte det, inte något nopprigt och helt fräscht. De snackar vi kvalite!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *