Småpyssel i hemmet

Hemma hos mig är det alltid rätt stökigt, men några små finurliga detaljer har jag. Bästa återanvändningen av gamla prylar är nog min ”strumpautomat”. En avlång presentpåse med hål nertill – man fyller den med strumpor efter tvätt och plockar sen ut ett par från botten då man behöver. Perfekt!

kaffe
En annan sak jag återanvänt är små kaffeburkar. Tog bort etiketterna och diskade rent, numera är kaffeburkarna istället till för att hålla reda på mina sminkpennor och penslar. Har blivit ganska många vid det här laget, som ni ser är alla pennor väldigt långa (typ oanvända…) för jag har shoppat på mig ett par under åren och fyllt på mitt lilla lager, haha. Efter en snabb översikt inser jag att jag inte behöver köpa några nya på ett antal år. Nu har jag någonstans att förvara allt på ett ganska stilrent sätt ändå.

4 reaktion på “Småpyssel i hemmet

  1. Emmy

    Jag har återanvänt såna där ljusglas som dom har på IKEA, alltså där ljuset sitter fast i glaset. Låter det brinna ut och tar bort resterna av ljuset och sen står dom på lika sätt som dina kaffeburkar, med sminkgrejor! Har dock bara två än så länge..

    Hur som helst. Jag vet att du är hoppryttare.. Men har du startat/planerar att starta nånting i dressyr? Vore kul att få ett eget inlägg om dina tankar kring dressyr! Eller om du har något inlägg sen långt tidigare som jag missat som du kan länka till (om du inte ändrat tankar om det sen dess dvs..)?

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *