Tar med mig dessa hem till gården tror jag

Under helgen har jag sett Sandra visa upp 2 welshponnyer i EuroHorse paddock. Tjejen är 12 år och har ridit in/utbildat flera ponnyer till högre nivå i dressyr helt själv – hur coolt är inte det!? Inom ett par år tror jag definitivt vi får se henne rida inne i Scandinavium eller Globen.

sandra2(Bild lånad från Sandras blogg)

Man skulle lånat hem dessa 2, Sandra till att rida dressyr på mina hästar och Quest som gårdsmaskot. Man kan nog inte vara så mycket sötare än Quest!

sandra

10 reaktion på “Tar med mig dessa hem till gården tror jag

  1. Caroline

    Det här borde jag väl skriva på Sandras blogg egentligen, men hon lär väl gå in här och läsa kommentarerna. Jag tycker att det är imponerande att hon är tolv år och lyckas ha en proffsig tränings-och tävlingsblogg utan massa jidder. Jag är 28 och går mycket hellre in och läser om hennes hästar/ridpass/utveckling än jämnåriga bloggare som bara babblar för att få upp antalet inlägg per dag. You go Sandra!

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *