Testat vattentäta handskar

Kalla, blöta händer?

Jag har lösningen! Samtidigt som jag beställde Boras nya bett från England inhandlade jag även ett par Sealskinz. När jag läste om dessa stod det att de var 100% vattentäta, så självklart måste jag testa dem ordentligt. Vet inte hur många vattenhinkar jag stoppade händerna i igår och jag höll även händerna under vattenkranen ett bra tag, haha.

vantar

Det funkade! Helt torr om händerna. Enda jag skulle kunna klaga på var att dom inte var speciellt fodrade, tror jag skulle behöva ett par tjockare till kallare dagar. Hittade en varmare modell men för dom får man lägga ut ca 900kr så jag får nöja mig med det jag har tills vidare.

HÄR hittar ni lite Sealskinz till extrapris i en svensk shop. Billigast blir det nog om man beställer från England, eller kanske Ebay?

4 reaktion på “Testat vattentäta handskar

 1. Emily

  Jag har haft ett par vattentäta handskar, hade dem när jag jobbade på ridskola, mycket praktiskt! Men de gick sönder till slut och då var de inte så vattentäta längre 😉

  Svara
 2. evie

  Smart! Blir alltid så galet kall om händerna såhär års (för att de blir blöta osv…) och det går sådär att rida med stelfrusna fingar…

  Svara
 3. Friskey

  inte för att förstöra din glädje eller så nu.. Men vattentäta handskar finns på de flesta lite bättre bygghandlar. 😉 Även vinterfodrade! Vet inte vad ni har för affärer i umeå men typ Järnia, Swedol m.m. brukar ha. Vet ej kvalitén om man köper på tex k-rauta, byggmax och liknande.. 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *