Tillbaka efter helgen

I helgen var det Brännbollsyran här i Umeå, årets största festhelg. Det regnade så gott som hela tiden så det blev nog lugnaste året hittills, jag festade på fredagen och sen sov jag mest…haha.

Blev inte så mycket bloggande dock som ni kanske märkte.

Har precis beställt licens åt Urbaan så han kan vara med på reg/nationella tävlingar och inte bara lokala klasser! Blir superkul. Nästa tävling är i Vännäs 11 Juni. Egentligen 2 dagar men får se om vi åker båda eller bara första.

Klasserna blir iaf 110 och 120. Redan 120 efter en tävling tänker nog alla?
Som jag ser det kändes 100 och 110 nästan löjligt lågt på honom. Han koncentrerade sig knappt på hindren, och jag rider själv bättre när det blir högre. Vi har tränat på den höjden och det känns bara fint, och jag ser ingenting som skulle ställa till med problem eller bli någon större svårighet för att starta 10cm högre. Jag känner mig helt säker på den höjden och Urbaan gör precis som jag vill och hoppar allt utan att tveka, så jag tycker bara det ska bli roligt! 🙂 Har saknat att hoppa lite högre efter att bara ridit unghästar/ponnyer sen 2009…

Ska kila ut till stallet nu, ska hoppträna om en timme så hugger med mig kameran på vägen.

3 reaktion på “Tillbaka efter helgen

  1. Jenny

    Clicken kan ha sådan där hyss för sig ibland. När han ska ut i hagen måste han och Heroson ledas för annars springer de under trådarna och tar en runda på stallplanen, käkar lite gräs och sätter fart på den andar hästarna innan de snällt lunkar tillbaka till hagen =)

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *