Tiny Terror

För att göra en lång historia kort – Troll (katt) kände sig lite ensam om dagarna och ville ha en kompis, Mike (odjur) kan inte vara i närheten av andra katter och var därför utesluten som sällskap. Istället frågade min mor (min uppfödare) om det fanns någon katt i akut behov av hem hos Hundhjälpen, som numera även tar hand om katter.

20140827-161254.jpg
Störst behov av hem hade en gul liten pojke. Hans syskon var alla utplacerade men själv har han bara 3 ben och hur kramgo och gosig han än var fick han inget hem – tills nu. Nu far han omkring som en liten raket med motorn igång (han kurrar HEEELA tiden) och att han saknar ett ben verkar inte störa honom det minsta. Han är då tusen gånger snabbare än knubb-Troll och han har en egen stil för att ta sig upp i sängen – istället för att hoppa upp tar han tag med klorna och klättrar som en liten apa.

20140827-161309.jpg
Vad han heter är lite oklart. Enligt min mamma heter han Treo men för mig är han en solklar Terror. Troll och Terror liksom, det låter väl bra? Han får nog heta allt möjligt tills vidare.

En reaktion på “Tiny Terror

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *