Totalkaos

Internet på min dator är inte det enda jag saknar, har inte ens enkla saker som strumpor och jag har ingen aning var det finns någon hårborste. Är mitt i en flytt och kör runt med bilen proppfull av flyttlådor och påsar – det känns som att hela mitt liv är inpackat och på hjul och jag hittar ingenting jag behöver.
Förra året skedde mycket förändringar. Jag sa upp mig på jobbet, sålde radhuset jag bodde i och flyttade in hos min pojkvän. Kände aldrig att VI bodde där utan mer att jag var en inneboende, förmodligen eftersom jag flyttade in där han redan bodde och jag kanske inte hade valt att bo där om det fanns fler lägenheter att välja mellan. Har t.ex aldrig velat bo i markplan. Jag ville bo någonstans där vi flyttar in tillsammans.

Nu är lägenhet i stan inköpt (trivs bäst i och kring centrum), nyckeln överlämnas på torsdag och själva flytten vet jag vad jag kan förvänta mig av – men största delen av allt annat känns väldigt, väldigt oklart. Allt jag önskar är ett lugn i vardagen. Och typ… en säng. Har inte ens en säng att ställa in om 2 dagar, får nästan panik över det – måste ha en jättemjuk säng för att inte bli helt skev i kroppen och det är riktigt svårt att hitta. Har tagit en runda på möbelaffärer tidigare idag men blev knappast klokare av alla valmöjligheter.

Hoppas ha hittat lugnet snart igen, stora förändringar är alltid jobbigt till en början.


Vissa har en walk in closet, jag har en rullande garderob!

2 reaktion på “Totalkaos

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *