Tränar stenhårt

Jag var så sjuukt peppad att rida idag, har planerat in lite tävlingar och nu jäklar vill jag bli bra. Jag var så peppad att jag knappt märkte att det var 40 grader i solen och fullt av broms – men det tog inte länge in på ridpasset innan hästen höll på att bli sönderbiten. Stackarn! Red en stund i trav och galopp för att springa ifrån flygfäna och sen ledde jag honom i stallgången och runt stallet i skuggan istället för att skritta av, avslutade med en dusch.

Testade ett nytt bett jag tänkt ha till hoppning och allt kändes så jäkla bra – till att lulla runt hemma i värmen med. Tveeeksam om det fungerar till hoppning men jag får väl ta bort mina extra remmar till det.

ubbe4 ubbe3 ubbe2 ubbe
En sak jag ska träna ihjäl mig på är att räta på mig speciellt i höger varv. Tidigare kunde jag inte rida lätt på rätt sittben i det varvet pga rygg/bäckenskada men jag har tränat på det senaste året så nu fungerar det hyfsat – meeeen jag viker ihop mig som en fällkniv. Vafan. När jag ser bilderna känner jag mest… Hur sitter jag? NU SKA JAG BLI BRA OCH STARK, TRÄNATRÄNATRÄNA!

2 reaktion på “Tränar stenhårt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *