Varför det stått still

Vissa dagar går allt fel, tyvärr har i princip varenda dag gått snett den senaste tiden. Alla planer jag hade har jag fått ändra och det har varit bakslag efter bakslag.

Såg sååå fram emot att lägga upp ridtightsen, lotta ut ett par, skicka iväg några som utlovat och lägga upp resten till försäljning. Öppnar glatt kartongerna och är så nöjd över utseendet och kvaliteten, provar sen ett par… Och ett par till.. Och ett par till. Inser att storlekarna blivit helt fel så den minsta storleken är närmare storlek 40. Kunde inte ens fota hur passformen var eftersom jag inte kunde ha minsta storleken. Försökte glädjas över att byxorna var bra sydda och snygga, men besvikelsen över storlekarna gick inte att komma över. Fan alltså. Jag tyckte jag var tydlig vilka storlekar jag var ute efter men det verkar inte alls ha tolkats rätt. Besviken besviken besvikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen! Nu måste jag lösa problemet, vilket inte är det lättaste när man talar olika språk. Hoppas på att lösa det så snabbt som möjligt för jag orkar helt ärligt inte vänta mycket längre….. Herregud vad saker tar tid!

lamia6Random bild men, hehe.

7 reaktion på “Varför det stått still

 1. Therese J Norman

  Hej!
  Vad kommer du ta för ett par? 🙂
  Jag skulle så väldigt gärna vilja ha ett par och på ridbyxor brukar jag ha mellan 40-44, helt olika på material 🙂
  Jag har ett par ridleggings från domino, men nu vill man ju inte gå tillbaka till det ”vanliga” igen och att behöva tvätta ridbyxorna rätt ofta blir lite jobbigt och passformen ändras ju rätt lätt, längtar efter fler sköna ridleggings att ha på mig! 🙂
  Mvh Therese!

  Svara
 2. Mikaela

  kan jag inte få ett par då, har 48 i vanliga ridbyxor så kanske kan ha dina största då 😀 vore guld värt för finns inga snygga för oss större och med 0 kr i inkomst 🙁

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *