Varför man inte ska äta humlor

Var ute en stund i solen idag, Mike kommer promenerandes och jag drar fram telefonen för att ta ett kort men så ser jag henne på nära håll… Hon såg för fan ut som Jabba the Hutt! Fick panik, vad i hela friden har hänt?! Hennes haka var 15ggr så stor som vanligt och från sidan ser hon ut som en pelikan.

Funderade på om hon fått i sig något konstigt, blivit biten av en huggorm eller ätit en humla…. Hon är lika pigg och glad som alltid, kurrar och äter/dricker. Reagerar inte om man rör vid öh… megahakan och har inga bitmärken.

Ringde veterinären som trodde att hon ätit en humla (eller bi, geting). Blir hon sämre på något sätt får man åka in till veterinären, annars är det bara att vänta någon dag tills svullnaden är borta. Puh! Inte allvarligare än så.

Men alltså, hon ser verkligen inte klok ut….

20140427-223233.jpg20140427-220110.jpg

Nu har hon precis ätit, lekt en stund och ligger brevid mig och kurrar så hon verkar då inte lida.

12 reaktion på “Varför man inte ska äta humlor

 1. Emelie

  Jag orkar inte med mig själv.
  Sa i tidigare kommentar nånting om din Instagram, att jag inte tänkt tanken på att du har det.. Men konstigt då att jag redan följer dig?! Känns lite trött i skallen idag. Tror jag.

  Svara
  1. lamias Inläggsförfattare

   Hahaha jag tycker också hon såg lite söt ut, sötful sådär! Nu ser hon ut som vanligt igen 😉

   Svara
 2. Sara

  Vilken tur att hon mår bra för det där var fan det roligaste jag sett i hela mitt liv hahaha trippelhakan <3

  Svara
 3. Jossan

  HAHAHAHHAHA! Alltså detta gjorde fan hela min kväll 😀 Hahahaha jag dör. Hon ser så rolig ut! Jag hade dött om min katt kom hem så…. omg….. 😉

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *