Vart tog Hugo vägen?

hugo3 hugo hugo4
Jag trodde jag skrivit om att Hugo flyttat men efter att folk frågat om honom insåg jag att jag kanske inte alls berättat, haha. I alla fall är han numera en Stockholmare, vi är jättenoga med att hästar vi säljer ska hamna hos rätt person och i detta fallet kändes allt helrätt direkt. Nya matte flög upp till Umeå och spenderade dagen på gården för att lära känna Hugo och det klickade. Han är vår första egna uppfödning så jag trodde det skulle kännas jobbigt att han lämnade oss men det kändes helt okej, vi visste ju att han skulle få det toppenbra. Lillebror Dante har vi fortfarande kvar, samma underhållande personlighet men utseendemässigt går det inte att vara mer olika – han kommer ni se mycket mer av nu när han får ta mer plats i stallet!

En reaktion på “Vart tog Hugo vägen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *