Veckans VIP

 

Vad heter du och hur gammal är du?
1. Jag heter Julia Sundelius och är 14 år gammal.

Hur hittade du till bloggen?
2. Hittade din blogg genom att leta genom en annans bloggs kommentarer.

Vad tycker du är bra respektive mindre bra med den?
3. Allt är bra, helt perfekt!

När började du rida?
4. Jag har ridit hela mitt liv och kommer också fortsätta med det tills jag inte är i liv längre.

Har du egen häst eller rider du någon annans? Berätta gärna lite om den/dom!

5. Min familj äger 4 hästar (snart 5), men jag har två egna halvblod som heter Gappa och Athena MH.
Gappa- e: edminton Z. 162 cm hög och är importerad från chekien, jag köpte henne i sommras men hon har varit skadad och det är som nu vi är tillbaka på hoppbanorna igen, och vi har startat några 1m klasser och gått nolla i varje. Hon är 6 år och väldigt välutbildad. En glad brun häst som gör allt för sin ryttare, men har väldigt mycket temperament..
Athena MH- e: Aerline H. 163 cm hög (upplevs som 170) som jag har haft sen hon var bebis, nu är hon alltså 7 år som jag tävlar i hoppning med och ska snart debutera 120 med henne. Hon är en fantastisk häst som jag tror kan bli riktigt framgångsrik i hoppningen, hoppar med en fantastisk spänst och lätthet över hindrerna och är jättefin!! Hon ställer alltid upp i alla lägen och hon skulle aldrig göra något elakt mor någon.

Vilken gren är du inriktad på?
6. Hoppning helt klart!

Vad är ditt bästa hästminne?
7. Har väldigt många.

Vad har du för mål inom ridningen?

8. Att bli nya Angelica Augustsson.

Vad gör du på fritiden?
9. Rider, vänner. Men hästarna går såklart först.

Om ni tyckte det lät intressant kan ni ju börja följa bloggen för där skriver jag om dom lägger upp bilder och filmer osv.

Tack så mycket.
http://halvblood.blogg.se/

(Vill du bli nästa veckas VIP? Kommentera detta inlägg att du är med, glöm inte din mailadress. Jag kontaktar någon ny varje vecka!)

3 reaktion på “Veckans VIP

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *