Vem är Bora?

Många har undrat om Bora på sista tiden, så här får hon ett eget inlägg!

Bora Z  2003 e Balougran Z – Calvaro Z
(Haft 3 föl)

Bora såg jag på annons ett tag innan jag skulle åka iväg till Abu Dhabi och kolla på Global Champions Tour Finalen i November. Visade henne för mamma som tyckte hon var fin, men att jag inte kunde ha någon fler häst. Skulle jag ha en ny häst, fick jag sälja någon annan. Och jag kände samma sak, jag har redan för många hästar.

 

När jag kom hem var jag jättepeppad på att tävla och hade planer på träning m.m tillsammans med en världscupryttare inom inte alltför länge, men jag hade ju ingen häst som var lämplig att ta med…
VARJE DAG sen jag sett Boras annons tänkte jag på henne. Och jag var jätterädd att hon skulle vara såld innan jag fått ihop pengar.
Jag kunde inte vänta tills mamma kommit hem, samma dag jag kommit från Abu Dhabi åkte hon till Spanien en vecka. Och hon skulle bli….väldigt oglad på mig om jag köpt en till häst av diverse anledningar.

Men jag villevilleville ha den hästen, hon var perfekt! Sååå…jag ringde dit. Och tömde mina sparkonton på varenda krona. Berättade åt dom andra i stallet, men när mamma kom hem vågade jag inte berätta något för henne (finsk vrede är sann vrede) så det tog flera dagar innan jag till sist berättade. Oglad mamma.

Så i Januari började hennes färd från Holland upp till Umeå, och ut klev ett knasigt fuxssto som jag lagt ner allt jag hade på och köpte i hemlighet. Jag hoppas och tror på henne, och än så länge tror jag det är värt det. Jag är jättekär i min flygödla <3

 

Januari 2012

 


April 2012

Försäljningsfilmen, det enda jag sett av Bora innan hon klev av lastbilen i Umeå:

12 reaktion på “Vem är Bora?

 1. Linn

  hej! =)
  vilken sida har du att rekommendera gällande hästköp? vilka kollar du? får man även fråga vad det kostar att importera häst?

  Svara
 2. Matilda

  Ibland korsar ödet ens vägar och då måste man slå till:) hon är super fin:) har du provat hoppa henne än? Och när har du planerat er första start?:)

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *