Vi har rätt kul på flygplatsen

Mike kissade i sin transportbur under bilfärden till Abu Dhabis flygplats och blev gaaaaalen! Sen dess har hon skrikit och försökt ta sig ut, så direkt jag gått igenom passkontrollen bestämde jag mig för att leta upp flygbolagets lounge där det finns badrum.
Frågade en flygplatsarbetare efter ”Turkish airlines lounge” och hon pekade iväg mig. Till Turkish airlines GATE. Vilket låg på heeeeelt fel sida och jag släpade en kissig skrikande katt och tunga väskor i onödan, loungen låg precis brevid passkontrollen…………

Nu har Mike kravlat omkring i badrummet (stort med dusch, badrockar, handdukar m.m) och ja, vi stal handdukar åt henne. Eller det var mest jag. Skäms Lamia.
Mike inspekterade ALLT, välte soptunnan, drog ner handdukar och hade jättekul medan jag putsade upp transporten.

Nu sitter vi bland kostymnissar som skrattar åt mig och min rosaklädda kattlåda som ibland låter – men nu när det är rent och fint är hon så gott som helt tyst och nöjd.
Jag var orolig för att resa med katt då jag inte gjort det innan, men än så länge har vi rätt roligt, haha!

mike

6 reaktion på “Vi har rätt kul på flygplatsen

  1. Anna

    Du är underbar som gör detta för Mike! Och hon har garanterat roligare nu än när hon levde under buskarna, på gatan utanför hotellet. Se till att hon inte smiter nu. Och hoppas hon ska trivas ute i Ansmark….. Kanske rent av för stora vidder för en katt som är nyfiken av sig…….?

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *