Videoinlägg och lite annat

Jag är less på att folk här ska försöka bestämma över mig och kontrollera allt jag gör. Jag respekterar min pappa och hans åsikter, men ingen annan har rätt att säga åt mig vad jag kan och inte kan göra. Att säga ”du behöver mig, du kommer inte fixa något själv” eller ”du behöver be mig om ursäkt” efter att jag gjort klart att jag inte tolererar att bli runtbossad av någon vars jobb är att KÖRA mig endast och fått höra att denne person tycker han har rätt i att bestämma över allt jag gör, det kommer inte hända.

Jag är på egen hand nu och här får ni veta lite om mitt dilemma:


#TeamMike , att jag blir så motarbetad gör mig bara mer taggad att få min vilja igenom. Underskatta mig inte och behandla mig inte som ett barn. Aldrig. Ligger mer bakom detta tjafs än ”bara” katten men det behöver jag inte gå in på. Slutsumman av allt detta är i alla fall att jag känner mig nedvärderad, behandlad som ett barn och som att jag inte klarar någonting själv. Att varje dag bli ombedd att ändra på sig, av någon som egentligen inte ska ha en åsikt över huvudtaget angående hur du ser ut eller vad du gör – det sliter på en.

Dagens sämsta kommentar; ”Har du sett ditt ansikte och finnar? Det är från katten för han är sjuk. Han kommer dö om du tar honom inomhus”

Men snälla. Jag är tjej, och en gång i månaden blir min hud lite sämre. Att jag får EN finne under PMS-veckan som nästan är borta gör mig inte döende och det har VERKLIGEN inte med katten att göra. Och att gång på gång kommentera mitt utseende, min vikt, allt? Det är mitt problem, ingen annans.

Nu låter jag jättebitter men jag är faktist peppad. Peppad på att ge ett riktigt hem åt katten och peppad på att slippa någon som varje dag trycker ner mig.
Jag klarar saker själv, och mår dessutom bättre då. Man behöver inte alltid någon som står bakom en, klappar på axeln och pushar en framåt. DU kan vara din egen pusher.

 

jaow

You might work but I work harder
You might fight but I fight smarter
Might not be on the top of the world but hey
I’m on my way

5 reaktion på “Videoinlägg och lite annat

 1. J

  Du är för tusan en vuxen människa och du ska inte behöva tolerera att bli behandla så! You go girl! Du fixar det här bra på egen hand 🙂

  Svara
 2. Ida

  Katter är de bästa djuren, så kör hårt!
  Mike behöver få det bättre än bäst och vart kan missen få de bättre än hos dig?!

  Svara
 3. Jenny

  Hej Lamia!
  Jag kom på en superidé! – nämligen starta en insamling här på bloggen till katten 🙂 jag är gärna med och skänker en summa, kan även kolla runt bland mina vänner som jag vet absolut skulle skänka en slant!
  Klart katten ska med hem till Sverige och med dig!
  Om du startar upp ett konto eller liknande så kan vi andra föra över till det kontot.
  Bara en tanke men det är ju alltid något 🙂
  Kram Jenny

  Svara
 4. Linda

  Men vad är det för Pappa som håller på sådär?Låter ju helt sjukt?Du känner dig inte hotad?Man vet ju aldrig vad fäder kan ta sig för i de länderna. Hade jag varit du hade jag flyttat hem, och sagt upp kontakten med pappan.Kram

  Svara
  1. lamias Inläggsförfattare

   Insåg att jag kanske inte varit tillräckligt tydlig, det är inte min pappa som hållt på utan min chaufför. Eller, före detta, jag sa upp all kontakt med honom samma dag jag skrev inlägget!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *