Vila i frid

image

Min bästa vän somnade in inatt. Det kommer bli så tomt, han är med på ALLT som händer på gården.  Finaste lilla Monster, jag älskar dig!

35 reaktion på “Vila i frid

 1. Jessica

  Neeej söta monster:( Jag tyckte så mkt om att se bilder på honom han var supersöt stackars dig vet hur det känns att förlora ett djur som är en del av en själv:(

  Svara
 2. Cecilia

  🙁 Vila i frid Monster!
  Du får gå och sitta i Mumins box och sörja á la Min Häst stil. Ta hand om dig vilket fall som!

  Svara
 3. Ylva

  Lider med dig.. Vi tog i somras bort våran katt som vi haft i 11 år. Det tycker jag var jobbigare än då min morfar dog eftersom jag stod henne så mycket närmre och alltid hade henne hos mig..

  Svara
 4. Låjs

  Är ny här på bloggen men kände att jag ville kommentera… Förstår precis hur du känner dig! Har två katter som är mitt allt. Dem är mina ”pälsklingar” som jag brukar säga. Dem tror också att dem är hundar. Går i koppel, följer mig som små svansar, tröstar när man är ledsen, älskar att åka bil eller åka i cykelkorgen, följer med på resor m.m, m.m… Vågar inte ens tänka på att något hemskt kan hända dem…

  Beklagar verkligen att du mist din bästa vän!

  Svara
 5. Klara

  Stackars lilla killen, hoppas det ändå känns okej att ha gjort det rätta, för Monsters skull. Tänker på dig, styrke kramar!

  Svara
 6. Ann-Marie

  Tröstekramar ! I massor !
  Du får även trösta dig med att det är få förunnat att få ha en så fin och fantastiskt personlig katt i sitt liv. En stor rikedom som du kan bära med dig i ditt hjärta.
  Och Monster fick ett hem, en matte och ett liv bortom allt vad han varit med om som hittekatt innan han fick komma hem till dig.

  Svara
 7. Ulrika Sandström

  Ungefär samma sak hände våran katt för snart ett år sedan..böjade krampa och andas väldigt konstigt. På morgonen ligger han och jamar oroligt och är helt förlamad..så vi åkte in och tog bort honom direkt. Aldrig kul att förlora ett djur, stor som liten. Dom blir ens bästa vän..massor av kramar till dig!

  Svara
 8. Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

  Jag vet exakt hur du känner nu.
  Min katt som levt med mig hela mitt liv avled också.
  Vi vet inte vad som var felet med henne, men hon var verkligen världens bästa katt.
  I slutet av hennes tid så gav vi henne kyckling, som var hennes favoritmat, men inte ens det kunde hon behålla :'(

  Det hände år 2006 men det går inte en enda dag utan att jag tänker på henne.

  Min fina Lizzy, <3

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *