26 reaktion på “Vill du bli dagens blogg?

 1. Erika Håkansson

  Hej. Jag skriver inte om mig själv utan som hästen Stjärndebbie i bloggen som varit framgångsrik både i SVTs stjärnhoppningen samt Globen och Friends Arena de senaste åren. Då hon blev mycket uppmärksammad i Friends 2014 så ville vi försöka med en blogg för att nå ut till hennes fans och berätta hur hennes liv ser ut . Detta gjordes för en dryg månad sedan så måste vi bara försöka nå ut ut också:-)

  Svara
 2. Karolina

  (som svar på din kommentar, Man ser vinjetten som något mörkare kanter än bilden som inte hade vinjett, nu var det även jag som la på lite svag vinjett i all hast men hoppas du förstår ändå :D)

  Dagens blogg lät ju riktigt kul 😀

  Svara
 3. sara

  http://www.saraedlunds.blogg.se

  såg ditt inlägg om ditt hår på facebook, något jag hört ska vara bra för håret är kokosolja – alltså sånt man köper på ica. Man tar lite i händerna, masserar så det blir mjukt, sen fördelar man i håret, man ska tydligen ta ganska mycket, låta det sitta i ett tag sedan tvätta ur (man kan också låta det sitta över natten om man vill, men inget måste förstås) så blir det glansigt och mjukt, luktar gott också.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *