Vill du gästblogga här?

Har du ett huvud? Tänker du? Kan du få ner tankar i skrift? Då är du kvalificerad till att skriva ett gästinlägg inför tusentals besökare! Självklart får du länka till din egen blogg.
lamiamumin12

Lämna en kommentar här där du nämner något du skulle vilja skriva om, glöm inte din mailadress. Väljer ut några som får gästblogga inom kort 🙂

16 reaktion på “Vill du gästblogga här?

 1. evie

  Åh, jag jobbar ju med att just tänka och skriva (journalist är inget framtidsyrke så don’t do it om någon överväger det) men jag är helt hopplös på att komma på bra idéer på inlägg såhär. Jag skulle i och för sig kunna berätta om grå och min resa i hoppningen – det har verkligen inte varit spikrakt uppåt och emellanåt har jag funderat vad tusan jag håller på med. Kanske kan det inspirera någon som är i liknande situation som jag var i våras när jag hade en riktig svacka? Sen är den där grå grymt fin att titta på och jag utlovar så klart en massa fina bilder tillsammans med ett – förhoppningsvis – inspirerande inlägg 🙂

  Svara
 2. Matilda

  Ohoh, jag vill! Knappt gästbloggat någon gång ju.
  Vettefan vad jag skulle skriva om dock. Ponnylivet? Livet i rullstol? Trav? Finns massor att skriva om. 😀

  Svara
 3. Juli

  Som gästbloggare hade jag kunnat skriva om min och min unghästs resa tillsammans, hur det blev vi två (låter som om jag beskriver en episk kärlekshistoria, haha..) och hur det både gått framåt och bakåt under våra fyra år tillsammans. 🙂

  Svara
 4. Emma

  Hej!
  Kom in på din blogg under sommaren av ren slump och älskar den!
  Är själv hästintresserad och hållt på med det till ifrån sen jag var 6år (är nu 19år) men för tillfället har jag åkt över till andra sidan Atlanten och arbetar som en au pair åt en familj ca 1 timme från Washington. Så just nu är det inga hästar i mitt liv, men tänkte att människor kanske skulle tycka det vore kul att höra hur ett au pair jobb är!
  Ha det bra!

  Svara
 5. Sandra

  Jag skulle gärna gästblogga! 😀
  Jag skulle skriva om min resa från att vara en traditionell ridskoleryttare till den jag är idag; en hästtjej som hellre är på marken än på hästryggen och som älskar att trickträna! Från traditionell till ”nh” och alla åren där emellan 🙂

  Svara
 6. Lisa fager

  Jag skulle skriva om den resa jag gjort med min ponny, från att aldrig varit på en tävlingsbana till LA med satsning mot MSVB. Jag skulle skriva om alla motgångar vi stött på, om hur vi köpte honom trots att han inte gick igenom besiktningen två gånger och hur vi senare fick äta upp det med en operation och ett år borta från tävlingsbanan. Om att man aldrig aldrig ska ge upp och att man ska tro att allt är möjligt. Att har man viljan behöver man inte födas med guldmynt i fickorna.

  Svara
 7. Anna

  Hmm.. Har väl egentligen två olika idéer, antingen ett inlägg som jag puffat för tidigare vilket är att lyfta fra men positiv bild av ridskolor. Eller kanske ett ”det blir bättre” inlägg om en tonårstid som man tänker tillbaka på med allt annat än varma känslor, men som sagt det blir bättre 😉

  Svara
 8. Lovise

  Jag skulle vilja berätta den pågående berättelsen om hur jag i våras ramlade över en annons på en foderhäst helt utan planering. Det låter som en vanlig historia, men just detta (välstammade, svenska) unga halvblodet var på gränsen till vanvårdad; mager, otroligt muskelfattig och utan större livsglädje.
  Nu sex månader senare är hästen frisk, rund om magen och älskar livet men det har varit en resa hit både för hästens del och för min del med kontakt med länsstyrelsen och polisen. I dagsläget väntar jag på besked om jag ska behöva vittna i rätten mot hästens tidigare ägare eller inte, då personen i fråga står med djurförbud sedan ett par år tillbaka.

  Svara
 9. Lina

  Åh jag skulle gärna gästblogga och berätta historien om min förra häst. En häst som jag kämpade med i sex år mot alla möjliga skador och sjukdomar. Tyvärr har historien inget lyckligt slut men jag tror att det finns fler som är i sitsen jag var. Där man gör allt för att ge sin häst det bästa livet men motgångarna kommer en efter en. All sorg och alla tårar över att ens bästa vän aldrig får vara frisk.

  Svara
 10. julia

  Jag skulle skriva om livet med fibromyalgi och som 19 åring fått min första häst som är shettis, och hur vägen ha funkat fram tills idag 🙂
  Om våra utställningar hur det går till. Men också livet med Kronsik smärtsjukdom (fibro)

  Svara
  1. julia

   Glömde också attt fibro är en sjukdom som många inte vet om och jag vill sprida min kunskap vidare till andra som inte vet mycket om den

   Svara
 11. My

  Hade varit kul… Vet att jag gjorde en gästbloggning hos dig förut, heeelt annolunda ”liv” mot vad jag gör nu så hade varit kul att skriva om den skillnaden =) Kram M

  Svara
 12. sara

  Jag skulle vilja gästblogga hos dig, har dock inget spännande att skriva om inom just hästvärlden. Men med tanke på att din blogg ändå är lite allsidig så tänker jag att det kan passa in ändå, jag skulle i alla fall vilja skriva om hur jag ser på den hets som uppstått om träning och riskerna för ortorexi växer fram.

  Svara
 13. Josefine ♔

  Om jag hade blivit en av de lyckliga till att få skriva ett inlägg på din blogg så hade jag nog valt att skriva om min fantastiska resa tillsammans med min häst. Jag tycker att jag har ett ganska bra bevis på att i princip allt går om man bara har viljan och tålamod. Han har gått från att vara väldigt osjälvständig till att kunna vara totalt ensam med mig idag. Vi har gått från att absolut inte kunna rida utan bett till att nu kunna rida i bara rep och grimma liksom. Tillit är nog ändå allt! 😀

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *